2777
2789
عنوان

دردل دوستانه

584 بازدید | 32 پست

این تایپیک  و زدم   واسه دردل   کردن   منتظرایی  که سالهاست  منتظرن  اگه دلتون گرفت  از طعنه کسی   یا هرچی  بیان اینجا بگیم تا  اروم بشیم    چون واقعا حرف زدن  ادمو اروم میکنه  😔😔😔 .من تگ میکنم  منتظرا رو شمام  میشناسین تگ کنید  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

@m62  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@_مالکوم_  

چه بگویم من نگفته هم پیداست غم این دل مگر یکی ودوتاست؟ 

چند ساله منتظری  مشکلتون چیه 

من زایمانم نزدیکه.

استرس دارم.

هنوز نرفتم ماما همراه بگیرم. 

قرارداد خونه تمومه نمیخوام بمونم میخوام اساس کسی کنم.

مامانم و میخوام.

بچه امو میخوام.

شوهرم و میخوام.

همش تقصیر همه اس.

اصلا من به هم ریختم.

بیای  با من گریه کنید تنها نباشم😢

من زایمانم نزدیکه. استرس دارم. هنوز نرفتم ماما همراه بگیرم.  قرارداد خونه تمومه نمیخوام بمون ...

عزیززم  اسباب کشی خیلی سخته  خدایی  اونم  الان  تو کرونا

@donya70  

عزیززم  اسباب کشی خیلی سخته  خدایی  اونم  الان  تو کرونا

بابا بیخیال کرونا.

صاحبخانه و قرارداد که کرونا و غیر کرونا حالیش نیس من ذهنم آشفته اس کلی کار دارم به هیچکدوم نمیرسم.

مامانم تو جابه جایی هست حلش میکنه.

سلام عزیزم ...

الان حدودا چند ماهی هست اصلا به بچه جدی فکر نمیکنم 

مثلا ممکنه چند روزی یه بار یادم بیاد 

باز سریع یادم میره 

من فقط شرمنده شوهرمم 

چند شی پیش خواب دیدم که ۷واهرم دوقلو بارداره ...دیروز به این یکی خواهرم گفتم 

برگشت گفت اره انگار حامله بوده ولی خداروشکر باز شد ...و فلان 

خانواده خودم اینطور بقیه چه جورن ...

من حرفی از اطرافیان تیکه نشنیدم ...

یا شنیدم یادم نی ...

زیاد به بقیه اهمیت نمیدم یادم نمیمونه ..

یعنی سرنوشت ما چیه ...

من الان۳۵ تقریبا سن دارم ...

واقعا الان من بچه دارشم پنجاه سالم بشه مثلا تازه بچه م ۱۵ ساله باشه ...اینهمه فاصله سنی 😣

ادم چندشش میشه ...

ترجیح میدم نداشته باشم ...

من اشتباه بزرگم این بود که 

۲۴ سالگی ازدواج کردم ولی ۳۲ سالگی تازه یادم افتاد بچه دار شیم ...

ای کاااش همون اوایل اقدام میکردم درمان میکردم ...

انقدر چسبیدم به کار ...اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه 

فکر میکردم با یکی دو ماه اقدام بچه دار میشیم 

بعد که رفتم دکتر تازه فهمیدم تخمک غالبی ندارم که بچه ای داشته باشم ...و هزار تا مشکل زنان دیگه ...

باز کرمت رو شکر ...

این نیز بگذرد...

@اناهیتاجون  

@ستارهshab  

@somayeh1990  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام عزیزم ... الان حدودا چند ماهی هست اصلا به بچه جدی فکر نمیکنم  مثلا ممکنه چند روزی یه بار ...

عزیززمم 😔😔😔😔منم  زیاد فک نمیکنم    شاید بی حس شدیم  یا عادت کردیم  به نداشتنش  چیبگم  

عزیززمم 😔😔😔😔منم  زیاد فک نمیکنم    شاید بی حس شدیم  یا عادت کردیم  به ن ...

عادت کردیم عزیز...

اگه دیگران چرت و پرت نگن ما هم زندگیمون رو میکنیم والا ...

اینهمه زوج بدون بچه توی دنیاس ...

البته امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه عزیزدلم ...

من خودمو گفتما که زدم بیخیالی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عادت کردیم عزیز... اگه دیگران چرت و پرت نگن ما هم زندگیمون رو میکنیم والا ... اینهمه زوج بدون بچه ...

فدات  شم  عزیزم 

سلام عزیزم ... الان حدودا چند ماهی هست اصلا به بچه جدی فکر نمیکنم  مثلا ممکنه چند روزی یه بار ...

اشکمو در اوردی دختر 😢😢ایشالله مامان میشی توام یعنی چی نداشته باشم بهتره ننه شی ایشالله یکی از همسایه ها ما بعد ۱۵سال بچه دار شده آنقدر قشنگن که نگو امیدوارم سال دیگه این موقع بیای بگی انا من چی کار کنم از دست این بچه شبمو ازم گرفته نمیزاره بخوابم 😍😍🤲🤲

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن