2777
2789
عنوان

وقتی ک بچه بودم

144 بازدید | 11 پست

وقتی که بچه بودم ،

پرواز یک بادبادک ،

می بردت از بام های سحرخیزی پلک تا نارنج زار های خورشید...

وقتی که بچه بودم ،

آب و زمین و هوا بیشتر بود و

جیرجیرک، شب ها در خاموشی ماه آواز می خواند

وقتی که بچه بودم ،

در هر هزاران و یک شب ، یک قصه بس بود

آن روزها، آدم بزرگ ها و زاغ های فراق،

اینسان فراوان نبودند...

آن روزها ،

وقتی که من بچه بودم…

غم بود… اما… کم بود…

پ.ن: اون داستانی ک  واسش ایجا ثبت نام کردم و گفتم ب سرانجام نرسید و نامزد کرد...

پ.ن2: این عکس بچگی و از البوم شخصیمه و هیچ کس جز اعضای اصلی خونواده ام ندیدن ولی اگ کسی شناخت معرفیم نکنه...

چقد جدی بودین

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازین گنده لاتایی😁

گنده لات چیه ؟! دیروز تولد 33 سالگیم بود 1.75 قد 64 کیلو وزنمه پس زیادم گنده لات حساب نمیشم...فک کنم اگ عکس الانم رو بزارم میگفتی شبیه بازیگرایی هالیوودی بالیوودی چیزی هستی !!! به ظاهر کسی رو قضاوت کنیم !!!

نگران نباشه !!! کسی میتونه با گوگل عکسم رو پیدا کنه ک منو بشناسه(به همین دلیل عکس بزرگسالیم رو نزاشت ...

عه اخه بعضی از کاربرا نمیدونن گفتم بگم بهت شاید دوست نداشته باشی بره تو گوگل

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
شبیه پسرام چون پسرم !!!

شما آقایون ادبیات فارسی‌تون همیشه ضعیفه ☺️ من گفتم: می‌خواستم بگم، یعنی بعدش دیدم آقا هستین

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شما آقایون ادبیات فارسی‌تون همیشه ضعیفه ☺️ من گفتم: می‌خواستم بگم، یعنی بعدش دیدم آقا هستین

حذف ب قرینه نمیدونم چی چی بود...خیلی وقته گذشته...د رباره ادبیات گفتی من امتحان ریاضیم همیشه عروسی بود ولی امتحانای حفظیاتیم فاتحه بود !!! املا هم وقتی میخواستم بنویسم ک حروف با صدای مشابه و نگارش متفاوت داش ، من تمامی حالاتش رو مینوشتم بعد نگاه میکردم ببینم کدوم قشنگتره همونو مینوشتم !!!ممنون از نظرت 

حذف ب قرینه نمیدونم چی چی بود...خیلی وقته گذشته...د رباره ادبیات گفتی من امتحان ریاضیم همیشه عروسی ب ...

🤣🤣🤣 خدا حفظت کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...