2777
2789

اسنس مشکی

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریمل دایسل حجم دهنده ضد اب هست.

رومنس هم حجم دهنده و ضد اب هست.

رومنس امریکاییه الان اصلش کمه ولی پیدا کنین عالیه.

اینم دایسل.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             

منم دنبالشم..ولی بیشتر دنبال ریملی هستم ک خوب حجم بده ولی جلوه طبیعی داشته باشه ینی مژه ها مث پای سوسک نشن یا بهم نچسبن 

موقع شستن هم سخت پاک نشه 

بل مشکی 

بل آبی 

یوبه 

رو استفاده کردم یوبه از اون دوتا بهتره(چون مژه هارو پر و خوشگل میکنه )ولی موقع شستن دیر پاک میشه 

بل اولش میزنی خوشگله وقتی خشک میشه جالب نیس 

تازه ب این نتیجه رسیدم 

حالا ایندفه میخوام یچی دیگه بگیرم 

ولی چی نمیدونم☹

وااااا🙁 
از کجا پیداکنیم از کجا بفهمیم اصله؟قیمتش چنده؟

دایسل ۶۰ 

رومنس ۱۷۰ اینا هست.

اصلی بودنش رو نمیتونم اینجوری توضیح بدم.

ظاهرش با فیکش یکم‌متفاوت اصلا قابل تشخیص نیست.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
دایسل ۶۰  رومنس ۱۷۰ اینا هست. اصلی بودنش رو نمیتونم اینجوری توضیح بدم. ظاهرش با فیکش یکم‌متف ...

پس ما نمیتونیم تشخیص بدیم 

چ بد.

فک کن ۱۳۰پول ریمل بدی تازه فیکم باشه 

وااااا🙁 
پس ما نمیتونیم تشخیص بدیم  چ بد. فک کن ۱۳۰پول ریمل بدی تازه فیکم باشه

از جای مورد اطمینان خرید کنین