2777
2789

تنبلی تخمدان دارم. در حدی که پریودام 2ماهه س. 

از پری قبلیم55 روز میگذره

امروز بیبی زدم هاله انداخت.قرص کابرگولین میخورم باید قطع کنم؟ تازه واسه پری شدنم امپول پروژستون زدم؟ یعنی چی سرم میاد؟ سقط میشه؟ 😢

من 2 سال پیش سقط داشتم تو 4 هفته

قبلا دوفاستون و کلومیفن میخوردم ولی این ماه هیچی نخوردم. هرچی میدونید بگید خواهشا دارم از استرس تلف میشم

من خودم باردارم میز بلند کردم قبل اینکه بدونم و .... ولی اصلا فکر نمیکنم که بمونه یا نمونه تازه کیست هم دارم

میگم اگه عمرش باشه هست اگه نباشه دست من نیست

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم سقط داشتم توقف رشد کرد تو ۱۲ هفته سقط کردم ولی قرارنیس همیشه یه سقط دوباره تکرار بشه امیدوارم بسلامتی بمونه برات من بارداری دومم خوب بود دخترم ۲ سالشه الان

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
عزیزم من خودم سقط داشتم توقف رشد کرد تو ۱۲ هفته سقط کردم ولی قرارنیس همیشه یه سقط دوباره تکرار بشه ا ...

خداروشکر. اخه الان 55 روزمه و بیبی هاله انداخته! نباید پررنگ تر میشد؟ چون هفته قبل زدم منفی بود. 

خداروشکر. اخه الان 55 روزمه و بیبی هاله انداخته! نباید پررنگ تر میشد؟ چون هفته قبل زدم منفی بود.&nbs ...

آزمایش ندادی؟ من دو روز بعد موعد هاله داشت رفتم ازمایش بتام ۵۰ بود ولی دوباره چند روز بعد که تکرار کردم دوبرابر شده بود

نه آز ندادم. تازه امروز بیبی چک زدم هاله انداخت

خب پس وقتی پریودات ۲ ماهه اس از پریود قبلی هم ۵۵ روز بگذره پس تازه باردار شدی من رفتم آزمایش بازم سنش کم تر بود برحسب پری ولی بعد چند هفته رشدش طبیعی بود چون همون اخریا لقاح انجام شده بود احتمالا واسه اون سنش کم تر بود

ازمایش بده تا خیالت راحت بشه حتما