2777
2789
عنوان

تاخیرقاعدگی

29 بازدید | 5 پست

من بهمن ماه پارسال یه ماه تاخیری داشتم ینی 1اسفندپری شدم بادوفاستون تنبلی تخمدان شدیدم دارم 1فروردین بازبایدپری میشدم هنوزنشدم حتی قبلادلدردپری میومدسراغم ولی ایندفعه حتی دلدردشم ندارم 1ماه شده تاخیریم نمیدونم چیکارکنم اگه هم برای بارداری باشه علایمی هم بایدداشته باشم ک ندارم شماهم تنبلی داشتین؟ چیکارکردین خوب شدین؟ دوساله اقدامم نمیدونم چیکارکنم قبل ازدواجم منظم بودپریودیام ازوقتی متاهل شدم واقدام کردم افتضاح شدخسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حال شما رو دارم هیچ کس جواب نمیده. من عقب نمیندازم تازه جلوتر پریود میشم. یک ساله اقدامم. از وقتی اقدام کردم پنج روز میاد جلو.کم کاری تیروئید دارم. نمیدونم چکار کنم. دکترم رفتم. باورکن دیشب که پری شدم از شوهرم قایم کردم. وقتی میفهمه خیلی نا امید میشه

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بعد از ازدواج باید قرصایی ک قبلا میخوردی عوض شن اینکارو کردی؟ 

همه اونایی که تنبلی تخمدان دارن ممکنه هرچند مدت یکبار اینجوری عقب بندازن حالا استرس این روزام خودش روش اثر میذاره

دعا میکنی خدا بهم نینی سالم بده؟