2777
2789
عنوان

درد تخمدان

108 بازدید | 10 پست

سلام 

من این ماه کلومیفن و متفورمین خوردم و روز های 12،14،15،16،18 آقدام داشتم و روز 17 ترشح بی رنگ کشدار، از دیشب روز 19 سیکلم جفت طرف تخمدانام درد میاد د در حدی که بلند بشم بشینم دررررررد میاد انگار دارن میترکن البته امروز یکم بهتره، بنظرتون ممکنه چی باشه کیست و تخمک‌گذاری بارداری چی هست نگرانم 

هر کی تجربه داره ممنون میشم بگه 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

کسی نیست 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

روز 19 که درد تخمدان داشتم یعنی دیشب ترشحات سفت بود فقط روهای 16،17 ترشح بی رنگ و کشدار بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز 19 که درد تخمدان داشتم یعنی دیشب ترشحات سفت بود فقط روهای 16،17 ترشح بی رنگ و کشدار بود 

نگران نباش مال قرص هاس

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
نگران نباش مال قرص هاس

کیست نشه 

نمیدونم  شاید داشته تخمکت ازادمیشده که درد داشتی

یعنی روز 19؟؟؟ 

کسی شرایط منو نداشته 

معمولا همون موقعکهدرد میگیره ازادمیشه ببین کی درد گرفته شدید همون موقع

دیشب بود ولی ترشح نداشتم سفت بود 

کیست نشه 

ن. کلومفین رو برا همین چیزا میگن بهتر نخوری عوارض داره هنوز تو بارداری و بعد زایمانم اذیت میکنه همینجوری. لتروزول باز بهتره

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢