2789
خب چیکار کنم این فکر رو نکنه؟ من هزار بار بهش گفتم ترکت نمیکنم دوستت دارم.هر کاری بگه براش انجام می ...

خط آخر کامنت قبلی خودتون رو بخونید علتشو گفته

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
خط آخر کامنت قبلی خودتون رو بخونید علتشو گفته

خب نمیشه که  تا آخر عمر اینجوری زندگی کرد.من ترسم از اینه اگه بچه دار شیم بچم دختر شه و این حساسیتارو رو اونم داشته باشه و اون تحمل نکنه و باعث تلخی شه

نمیدونم به خدا.خیلی سخته اینجوری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید هر شخص دیگه ای هم جای ایشون بود همین طوری رفتار میکرد. مردها خط قرمزشون غرورشونه حاضرن هر کاری ...

غرور زیادی آدم رو نابود میکنه تاخودش نخواد نمیتونه خوب بشه که البته بیماریش درمان هم نداره حالا شاید درصدی بشه کنترلش کرد... انشاله که خانوادش به فکرش باشن ببرنش دکتر 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
😂😂😂 ی کم بیشتر راجع به فمنیست بخونه دیگه اینجوری یقه چاک نمیده زیر علمش که ی طفلکیو توهین بدونه

خخخخ ای ول بلااا😂😂😂😂😂😘😘😘

ممنونم. امیدوارم هیچ کسی چشم انتظار نباشه

انشاله.. خوشبختی حق همه است.. بهش بگو فکرت رو مثبت کن 🌹🌹🌹 امیدش بخدا باشه انشاله خدا براش بهترین قسمت رو رقم بزنه خوشبخت بشه انشاله🙏🌹🌹🌹🌹🌹

اوو دختر فامیل ما 90 سالش بود شوهر کرد بیا ببین چه شوهری .فوق تخصص داره 😂😂😂😂 (از جمله اظهارات چ ...

قطعا چرند گو هستيد كه حقيقت رو چرند ميشنويد، موفق باشيد

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
خب نمیشه که  تا آخر عمر اینجوری زندگی کرد.من ترسم از اینه اگه بچه دار شیم بچم دختر شه و این حسا ...

بله واقعا سخته ولی با وضع فرهنگی جامعه نگرانی ایشون قابل درک هست شاید بتونید با کمی تغییر در نوع پوشش مشکل رو حل کنید البته فقط در حد پیشنهاد هست

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
غرور زیادی آدم رو نابود میکنه تاخودش نخواد نمیتونه خوب بشه که البته بیماریش درمان هم نداره حالا شاید ...

ایشون ترس عجیبی تو وجودش شکل گرفته و کاملا خودش رو تنها میبینه از طرفی هم شما حق دارید زندگی کنید و آرامش داشته باشید و نمیشه توقع داشت به پای ایشون بسوزید کلا وضعیت خیلی سختیه خدا نصیب هیچکس نکنه

حتی توی دانشگاهم خواستگار نداشته. ۲ تا خواستگار بیشتر نداشته یکی بیپول و خیلی کوتاه. یکی هم فقط آم ...

خودش  میگه؟ حالا اگه این دو تا رو فاکتور بگیریم شاید بخاطر موقعیت سطح بالاش کسی جرات نمیکرده  بیاد

یا شاید خانواده شون سخت گیری میکردن خودشون رد میکردن به این خانم نمی گفتن

مطمعنن باش دلایلی داشته خلاصه

حالا بنظر من چیزی از دست نداده بهش بگو خوش باشه برای خودش 

و اگه موقعیت داره بره برای ادامه تحصیل خارج از کشور

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
خب نمیشه که  تا آخر عمر اینجوری زندگی کرد.من ترسم از اینه اگه بچه دار شیم بچم دختر شه و این حسا ...

این لینک رو ببینید امیدوارم مفید باشه:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.doashafa.com/%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%A8%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%B4%DA%A9-%D9%88-%D8%A8%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B3%D8%B1/&ved=2ahUKEwjr7OKWkYHpAhW5VBUIHUMtDSgQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw0bIxZmawsrpDJWhBPZgGSF&cf=1

ببخشید میشه لطفا راجب ازدواج من هم حستونو بگید؟

ازتون دور هستن؟

بله،ببخشید شما موکل دارید؟

خیر فقط حدس میزنم