2821
2789
خودشم منتظر کارش جور بشه  پیشنهاد ازدواج بهم داده ولی بخاطر کارش جلو نیومده هنوز

پس انشاله خیره یه چیزی نذر کنید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکترشون چطور؟ نکنه دکتر هم گفتن باید ایشون رو به حال خودش رها کرد؟ 

نه گفت باید بستری بشی حتی مشاورش هم گفت اون اصلا قبول نداشت میگفت اینا الکی این حرفارومیرنن که ازمن پول کش برن😐😐😐😐😐😐😐وقتی هم اومدیم بیرون کلی به دکتره فحش و بد و بیراه گفت😑اصلا بیماریش رو قبول نداره 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
ویروس کرونا هنوز باعث نشده از خرافات دس برداریم انگار !!!!!

گردش زمین به دور خورشید رو هم یه زمانی خرافات میدونستن ولی بعدا معلوم شد حقیقت داره! با یه کم تحقیق میشه اطلاعات کسب کرد نت هم که داریم

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
نه گفت باید بستری بشی حتی مشاورش هم گفت اون اصلا قبول نداشت میگفت اینا الکی این حرفارومیرنن که ازمن ...

شاید هر شخص دیگه ای هم جای ایشون بود همین طوری رفتار میکرد. مردها خط قرمزشون غرورشونه حاضرن هر کاری بکنن ولی غرورشون جریحه دار نشه

😂😂😂😂😂بخدا منم همین فکر رو کردم... فکر میکنه به هرکی بگی طفلکی توهینه😂😂😂😂نی نی سایت هم واقعا ...

😂😂😂

ی کم بیشتر راجع به فمنیست بخونه دیگه اینجوری یقه چاک نمیده زیر علمش

که ی طفلکیو توهین بدونه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
شاید اوایل خودش سخت گیری کرده به هر حال قبلا خواستگار داشته و نخواسته  میبایس بهش بگی خودت روا ...

حتی توی دانشگاهم خواستگار نداشته.

۲ تا خواستگار بیشتر نداشته یکی بیپول و خیلی کوتاه.

یکی هم فقط آمد خواستگاریش که فقط باهاش رابطه س.ک

س

داشته باشه و بره

همین.

بستگی به روحیات مرد داره بعضب مردها کلا زیاد حساسیت به خرج نمیدن و بعضی ها هم خیلی حساس هستن ولی همه ...

خب راهکارش چیه؟همسر من بعد کلی پیگیر شدن بعد تقریبا دوسال تونست بله رو بگیره

خیلی دوستم داره خیلی کارا برام انجام میده ولی خیلی حساسه.این موضوع خیلی اذیت میکنه منو

تا جایی که حتی خونه ی مامانمم خودش میبره میاره 

وقتی هم اعتراض میکنم میگه من به تو اعتماد دارم به همجنسای خودم اعتماد ندارم 

ن .. دوطرفس  ... فقط خونوادش میگن ب خاطر آبرومون تو باید با دختر داییت ازدواج کنی

پس یه چیزی نذر کنید

خب راهکارش چیه؟همسر من بعد کلی پیگیر شدن بعد تقریبا دوسال تونست بله رو بگیره خیلی دوستم داره خیلی ک ...

خب دلیلش خیلی واضحه ایشون نگرانه شما رو از دست بده چطور متوجه نشدین؟ مردها ضعف هاشونو پشت بداخلاقی و داد و بیداد پنهان میکنن وگرنه برخلاف ظاهرشون اونقدرها هم قوی نیستن!

خب دلیلش خیلی واضحه ایشون نگرانه شما رو از دست بده چطور متوجه نشدین؟ مردها ضعف هاشونو پشت بداخلاقی و ...

خب چیکار کنم این فکر رو نکنه؟

من هزار بار بهش گفتم ترکت نمیکنم دوستت دارم.هر کاری بگه براش انجام میدم ولی بازم حساسه

به نظرتون منذمیتونم تو آزمون قبول شممممم یعنی واسعا میتونین بگین

احتمالا سال بعد قبولید

2824
2823
2791
2779
2792