2777
2789

بلد هستي بورسو؟؟

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دیگه

حداقل عرضه اولیه میخری

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
نه شوهرم بلده. میدم دست اون مدیریت کنه

پس خوبه 

گفتم بلد نيستي نرو چون ممكنه ضرر كني 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

کلا من با طلا فروختن موافق نیستم

البته خودمم تو بورسم ولی شده با 200تومن شروع کنی به نظرم طلارو نفروش

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
امسال دارن خر داغ میکنن بوی کبابش همه جارو برداشته😂😂

منظورت این ممکن هر کی تو بورس گذاشته ضرر کنه‌؟ واقعیتش اینه من پول داشتم خیلی وقت بود میخاستم بزارم بورس ولی چون علمش رو نداشتم این کار رو نکردم  و طلا خریدم

منظورت این ممکن هر کی تو بورس گذاشته ضرر کنه‌؟ واقعیتش اینه من پول داشتم خیلی وقت بود میخاستم بزارم ...

خب ببین بورس مثل طلا نیست که توی دراز مدت سود ساز باشه. بورس علم‌میخواد و بلدی میخواد اگر نفهمی چی بخری و کجا بخری  و کجا بفروشی ضرر‌میکنی.‌ولی کسی که طلا میخره هررروز تابلو رو نگاه نمیکنه ببینه جقدر سودش شده. ولی بورس اینجوری نیست و کسی که سهام میخره هرروز میشینه پای تابلو و یهو جوگیر میشه اتیش میزنه به مالش. دوسال سود خیلی خوبی داد و من خودم خیلی سود خوبی ازش داشتم و دارم. ولی طلا رو حیفه بفروشی و سهام بخری. ولی درکل هر ادمی باید کد بورسی بگیره و پول نقد نگه داری نکنه و سهام بخره و دوره تحلیلشو بگذرونه چون در این صورت میتونه طلا و دلار و مسکن هم تحلیل کنه و پس انداز کردن‌هم به روش اصولی ییاد بگیره و برای بچه هاش هم کد بگیره و برای ایندشون سهم بخره و بهشون یاد بده. کشورهای پیشرفته بخاطر همبن ازما جلوترن چون اونها توی مدرسه به بچه‌هاشون یاد میدن و یکی از درسهاشون اصول سرمایه گذاری هست ولی ما تازه امساال چهاربار روحانی توی تلویزیون گفته میخوایم‌از بورس حمایت کنیم ملت همگی میخوان طلاهاشونو بفروشن ببرن بورس. 

بورس بخوای بری باید اخبار رو دنبال کنی. صبور باشی.‌جو زده نشی. بتونی خودتو کنترل کنی. دوره تکنیکال و بنیادیشو بگذرونی. با پول کم شروع کنی‌. از پول مازاد استفاده کنی. پول وامی که هرماه باید قسطشو بدی نیاری.خونه و ملک نفروشی بیای. چون با یه قانون که مسولاش میشینن مینویسن کلا بازار منفی میشه و نمیتونی نقد کنی و با یه خبر و یه کلمه که از دهن رهبر یا ریس جمهور درمیاد مثبت میشه‌ و همه جوگیر میشن میاد بالا. شرکتی که سهمشو میخری بشناسی .بفهمی چرا میخری چرا میفروشی‌.