2821
2789
عنوان

من یکیو ندیدم اینجا خوشبخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 35 پست
اتفاقا تو فضای مجازی جار میزنن خوشبختن و یهو میبینی در واقعیت اینجوری نیس

اون خوشبختی واقعی نیست خودتم داری میگی یهو میبینی اینجوری نیست. خوشبخت واقعی جار نمیزنه.  من ناراحتم که دیر با شوهرم اشنا شدم. موفق باشی. 

مهربونی خرج اضافه نیست! 

من با سن کم ازدواج کردم ولی خودم رو خوشبخت می دونم اگه بازم به عقب برگردم همین کارو میکنم البته که احساس خوشبختی باید درونی باشه 

اگه از شرایط به نحو احسن استفاده بشه و دیدگاه انسان به همه چیز مثبت باشه میشه خوشبخت بود

خودمم نفهمیدم چی گفتم

در کل مهم اینه که خودت خودتو خوشبخت کنی نه یه مرد بیاد که تو رو خوشبخت کنه

مهم طرز فکر خودته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب اصلا دلیلی نداره که ادم بیاد خوشبختیشو جار بزنه کسی که‌خوشبخته داره ازش اذت میبره دیگه دلیلی ندا ...

منظورم اینه همه با شوهرشون اختلاف دارن و مدام دعوا میکنن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اونا هم‌ همین حس نسبت به خانواده شما دارن 😂 پیشنهاد میکنم خودتونو بکشید کنار  تا بدتر از این ن ...

چهرتا عروس گوه گیر ما اومد که از روز اول دنبال قطع رابطه بودن و همش دوست دارن فقط با خانواده خودشون رفت و امد بشه ولی به کوری چشمشون هفته ای یه بار داداشامو میبینم شدم سوهان روحشون سلیطه هارو 

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
کسی که خوشبخت باشه جار نمیزنه معمولا. وقتی ناراحت و عصبانیه برای ارامش خودشم که شده اینجا تاپیک میزن ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 افکار خاصی ندارم کاملا واضحه همه با شوهرشون اختلاف دارن

منظورم اینه همه با شوهرشون اختلاف دارن و مدام دعوا میکنن

نه عزیزم  غیر از زندگیایی که از پایه ویران هستن در حالت عادی اینجوری نیست یه وقتایی اختلاف سلیقه هستش ولی به چشم نمیاد زندگی اینقدر شیرینی داره که با یکم اختلاف  سلیقه نمیشه منکر  روزای خوب و لذت بخشش شد 

چهرتا عروس گوه گیر ما اومد که از روز اول دنبال قطع رابطه بودن و همش دوست دارن فقط با خانواده خودشون ...

😐 خواهر شوهر است دیگر

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 افکار خاصی ندارم کاملا واضحه همه با شوهرشون اختلاف دارن

پس من خداروشکر میکنم که کسی چیزی از زندگیم نمیدونه که بخواد تصمیم بگیره.   

خدایا_شکرت#  

لا_حول_و_لا_قوه_الا_باالله#

مهربونی خرج اضافه نیست! 

چراا یکیو من دیدم😅

اسمش رومیزی بود

@رومیزی  بیا خانم یکم از زندگیه شیرینتون بگو بقیه انرژی بگیرن،

🌼🍃

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792