2821
2789
عنوان

تعیین سن جنین

5088 بازدید | 37 پست

دوستان سن جنین و تاریخ زایمان رو بر اساس اولین روز آخرین پریودی تعیین می کنن. چرا؟خب من احتمال میدم ۱۴ روز بعد از پریودیم که دوره تخمک گذاریم بوده لقاح انجام شده. میشه حساب کرد اینجوری؟یا براهمه همون تاریخ درسته؟

خدایا نی نی منو سالم بیار تو بغلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کجا فهمیدی ک اون موقع بودی عزیزم؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

خب هممون همینحوری مسلمه که تو پرئودی لقاح انجام نشده اصولا اواسط سیکل تخمک گذاری و لقاح هست ولی این ی قاعده پزشکیه از پرئودی حساب میکنن بعد بری ان تی تاریخ ان تی هم مهمه اونم ملاکه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بلاخره اون ماهی که قرار بود باردار بشی رحمت از اولین روز پریودت کارشو شروع کرده و بعد حالا چن روز بعدشم که لقاح شده باشه از اول پری حساب میشه دکتر به من اینو گف

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

معیار اولین روز پریوده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب با کیت تخمک گذاری اقدام داشتم

وقتیکه بری غربالگری اول میبینی که تاریخی که بهت میگن دقیقا از همون تاریخ پریودتون هساش

اوایل بارداری اگه سونو واژینال باشه دقیقه ولی شکمی یه هفته ده روزی عقب تر میگه

بعد که جنین بزرگ میشه سونوی شکمی هم دقیقا میگه

سلام عزبزم

ببینید از زمان تخمک گذاری احتمال حاملگی هست 

وقتی ی تخمک آزاد میشع تخمک بعدی جاش رو میگیره برای همین نمیتونن دقیق حساب کنن کی لقاح صورت گرفته بخاطر همین اولین روز آخرین پریودی را درنظر میگیرن و تاریخ زایمان رو هم میگن تقریبا فلان روز ک یکی دو هفته ممکن تغییر کنه