2777
2789
عنوان

صبر

69 بازدید | 6 پست

میخوام بدونم واسه تقویت صبوریم چه ذکری بگم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

ذکر خاصی نیست صبوری آزمایش روحته .روی یک چیزی تمرین کن مثلا وقت حرف زدن یک جاهایی حتی اوج عصبانیت سکوت کن بعد از مدتی انقد صبور میشی که حتی کسی نمیتونه عصبیت کنه

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

من اینو از اقای عالی شنیدم و دارم بهش عمل میکنم. حس میکنم تاثیر داره

موقع عروب و طلوع افتاب

ده بار این ذکر ک برات میفرستم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینو از اقای عالی شنیدم و دارم بهش عمل میکنم. حس میکنم تاثیر داره موقع عروب و طلوع افتاب ده بار ...

لا اله ال الله

وحده و لا شریک له

له الملک و له الحمد

یحی و یمیت

و هو حی لایموت

بیده الخیر

و هو علی کل شی قدیر

اگه اعرابش مشکل داری

تو نت بزن ذکر عروب و طلوع

فقط تو مفاتیح نوشته یحیی و یمیت و یمیت و یحیی که اقای عالی میگفت اشتباهه. و فقط یه بار یحی و یمیت. یعنی همونطور ک من نوشتم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
لا اله ال الله وحده و لا شریک له له الملک و له الحمد یحی و یمیت و هو حی لایموت بیده الخیر و هو ...

متوجه شدم. ممنون

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚