2789
عنوان

شوهرم

299 بازدید | 18 پست

دیشب با کمر دردم بخبطرش رفتن حموم خودمو تمیز کردم بعدش برگشته. میگه خابم میاد خیلی اعصابم خرد شد حالا تا یک ساعت بعد مک گفت خابم مباد تلویزطدن نگاه می‌کرد گفتم برا کارا دیگه خابت نمیاد اومد ک یعنی از ذلک در بیاره ولی دیگه ری.. ده بود ت اعصابم چرا اینقدر بی شعورت ازش بدم اومد بخدا کمر درد شدید دارم ولی بخاطر آقا دیروز روی پا بودم 

شرمندم اینارو میگم بسکه اعصابم خرده این دفعه چندمشه ک گند میزنه ب همه چی هیچی از احساسات زن و چجوری باهاش برخورد کنی حالیش نیس 😔

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

قهر کنی گاهی یکم ی کوچولو بیاد طرفت بع ش پشتش میکنه ب آدم آخه این چ مردیه بیشتر وقتا عین خیالشم نیس من ناراحتم خسته شدم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از بس غر میزنین مردارو سرد کردین(خواهر شوهر چهارتا عروس)

غر هم نزنی ک سوارمون میشن بیچارمون میکنن عزیز 

چقدر بعضیاشون نفهمن واقعاببخشیداینومیگم من خودمم شوهرم دیشب رفته پذیرایی خابیده میگه چون تورودستم خابیده بودی 😕

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

عزیز همه همین طورن ازمازنکااینجورن وقتی خانوادشون میبینن انگار دنیاروبهشون دادن بعد اعصاب خردکنیهاشونو خسته بودناشون برای زنکاشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز همه همین طورن ازمازنکااینجورن وقتی خانوادشون میبینن انگار دنیاروبهشون دادن بعد اعصاب خردکنیهاشو ...

آخ گفتی 

آخ گفتی 

من از بس داداشام میان باهام درد و دل میکنن نا خداگاه طرف مردارو میگیرم و همین دردو دلا چهارتا داداشام باعث شده زندگی خودم از هر نظر خوب شده و تجربه یه زن شصت ساله داشته باشم....با چهارتا عروس همزمان دارم میجنگم😀😭

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
من از بس داداشام میان باهام درد و دل میکنن نا خداگاه طرف مردارو میگیرم و همین دردو دلا چهارتا داداشا ...

ت رو خدا فقط دخالت نکن، آروم کن داداشت رو، خاهر شوهر بازی در نیار