2777
2789
اخه اینکه میگید همیشه خیانت میکرده و شما هنوز نتونستین یکبارم مچشو بگیرید مهمه  و اینکه مشاوره ...

میدونم عزیزم تو فکر کن شوهرت گوشیش قفل داره هروزم عوض کنه هیجام نتونی تعقیبش کنی آدمه زرنگیه چیکار میکردی .چند بار یواشکی رمزشو فهمیدم باز کردم دیدم‌......ولی فرصت نبود بفریتم برایه خودم.......نمیدونم چیکار کنم پدرمم مریض شده جدیدا .نمیدونم چه جوری بهشون بگم..پدرش انقد مقه پسرش نامرده ادان میگفت توافقی تموم میشه 

خدایا شُکرت❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه صداشو ضبط میکردی  همیشه مهریه گرفتن سود نداره شنیدی میگن مهرم حلال جونم آزاد  ...

نمیشد من وقتی حالم بد میشه نمیتونم خنگ میشم اما این همه بلاهارو سرم میاره بعدش میشینه از جیغودادام فیلم میگیره...روانیه میدونم واسه همینم همیشه فرار

ر میکنم دیشب مثلا میخواست آشتی کنه منو ببره خونه خواهرش سره راه توو ماشین دعوا بالا گرفت برگشتیم ..جدیدا میره داخل اتاق درم قفل میکنه منم صب دیگه طاقت نیاوردم و در زدم و دعوا بالا گرفت و پدرش اومد

خدایا شُکرت❤🧿

ترسوندنت خود توافقی هم فکر کنم کلی طول میکشه دیدن نشستی ....مرگ یکبار شیون هم یکبار 

اول مصلحت خودتو در نظر بگیر بعد پدر و دیگران درسته سخته ولیییی دندون لق رو باید کند 

بازم تاکید می‌کنم یه مشاوره برید شاید یک درصد مشکل از رفتار شما هم باشه 

بیخود مگه مملکت الکیه  حتی بخاطر تهدیداش میتونی بری ازش شکایت کنی  واینکه اینهمه تورو دو ...

یعنی واسه دوس داشتنش اینجوری میگه؟نمیدونم والا میگم روانیه دیگه گیج شد شاید واسه قرصه .....چه دوس داشتنیه فقط زجرهههه

خدایا شُکرت❤🧿

تا حرفی میشه میگه خونه من ...اختیارات من ...یخچال من ..زندگی من...

دیشب با مستاجر بحثش شد پای تلفن  گفتم الان مشروب خوردی بذار فردا حرفاتونو بزنید

یارو میدونه میخوری با کلانتری پا میشه میاد

گف ب تو چ ؟؟تو چرا پشت منو خالی میکنی 

گفتم مست کردی نمیفهمی چی میگم اصلا

گف برو از خونه ی من بیرون

درو باز کردم و اومدم بیرون

من نه منم
اگه بچه نداری باش زندگی نکن  واقعا این مرد چه بدرد میخوره  مهریه و نفقه اتم بگیر به همه ...

همه میدونن ..اما به من گفت هیچی نمیدم اگه بدم از دماغه خانوادت در میارم

خدایا شُکرت❤🧿
یعنی واسه دوس داشتنش اینجوری میگه؟نمیدونم والا میگم روانیه دیگه گیج شد شاید واسه قرصه .....چه دوس دا ...

چ زندگیه ک همش جنگ و جدل باشه 

همش دلخوری و اعصاب خوردی 

حرفت ب جایی میرسه برو شکایت کن بگو ب زور تهدید میخواد طلاقم بده

من نه منم
یعنی واسه دوس داشتنش اینجوری میگه؟نمیدونم والا میگم روانیه دیگه گیج شد شاید واسه قرصه .....چه دوس دا ...

نمیدونم والا 

اگه میدونی واقعا ذاتش خرابه اقدام کن و برو خونه بابات 

اشتباه منو نکن ببین من الان ۳ساله نشستم درست بشه نشده احمق

تا حرفی میشه میگه خونه من ...اختیارات من ...یخچال من ..زندگی من... دیشب با مستاجر بحثش شد پای تلفن ...

عزیزم میسه تاپیک بزنی من ببینم چیکار کنم واقعا راهنمایی میخوام که تاپیک زدم مرسی

خدایا شُکرت❤🧿
تا حرفی میشه میگه خونه من ...اختیارات من ...یخچال من ..زندگی من... دیشب با مستاجر بحثش شد پای تلفن ...

درسته پول مولی گیرت نمیاد ولی حداقل عمرت حروم نکن

وقتی مسته خرش کن پول و طلا ازش بگیر بعدشم طلاق بگیر یه بار که خیلی مست بود حق طلاق ازش توخونه بگیر امضا کنه اگه پولی تو حساب داره هم ازش بگیر