2777
2789
عنوان

دلم شکسته😢😢😢😢😢

176 بازدید | 15 پست

امشب یه بغض دارم که داره خفم میکنه هفده سالم بود دو ماه بعد از عروسیمون شوهرو دچار سانحه شد مادرشوهرمینا با اینکه از سه تا واحد کرایه میگرفتن گفتن ببخشید دستمون خالیه قسط داشتیم کرایه خونه یه روز خودم رفتم کادوهای عروسیمو طلاهامو دادمو گذاشتم خرجی خونه دوماه بیکار بود به خاطرش پایین شهر 8سال زندگی کردم اسباب کشیا خودموداغون کردم به جای اون حرص وام و خونه و کوفتو و زهرمار خوردم ازبس بی خیالو و مضخرفه دو تا زایمان تو بیمارستان دولتی کردم پاره و داغون شدم سه چهار بار دوتا بچه نگه داشتم اقا زیارت رفت ولی الا ن منم که داغون شدم 5ساله افسردگیه شدید دارم ولی این ادم نه درکی نه هیچی ازش متنفرم نزدیکه چهل سالشه واسه بیمه از داد یه دهم درصد چیزیش بالا پایین نبود شبا سرشو میذاره خوابه خوابه چرا چون جور کش داشته خانما زنی که خرج نداره ارج نداره مهم تر از اون مواظب روانتون باشید به خدا درد روحی افسردگی واقعا درد سختیه شبا ازاین درد به خدا ضجه میزنم......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم خودم تاپیک زدم🤔🤔 ولی چرا متوجه نبودم اینقده بدبختم.واقعا همه ی این شرایط و حتی بیشتر از این و داشتم و دارم ولی احساس خوشبختی دارم‌چرا😅😅😅یکم روشنم کردی عزیزم.تو خواب غفلت بودم‌🙄🙄🙄 دقیقا زنی که خرج نداره ارج نداره👍🏽👍🏽

مثله شما رو دیدم که هم زن بودن هم مرد بدون هیچ قدردانی 

ولی متاسفانه تا جوون هستید که قدرخودتون رو ندونستید و خودتون رو وقف بقیه کردید و درنهایت هم جای شک نیست که یه آدم افسرده ازتون بجا بمونه عزیزدلم حالا هم خودتون باید بفکر خودتون باشید وگرنه اطرافیان که هرکی پی زندگی خودشه 

به همین دلیله که مامانم میگه مهسا وقتی ازدواج کردی کوچکترین کاری جز کارای زنانگیت نکن بزار مردت خودش بفکر زندگیش باشه وبه مشکلاتش فکر کنه

عزیزم امیدوارم ازاین به بعد زندگیت شیرین رقم بخوره

دیگه به هیچی امیدوار نیستم میخوام بمیرم افسردگی واقعا درد بدیه ایشالله سر هیچ کس نیاد فکرای خودکشیه شدید دارم میترسم بستری کنن