2777
2789
عنوان

نوزاد

87 بازدید | 6 پست

مانانامیشه راهنمایی کنید دخترم ۷ماهشه امروزعصر یهو تک تک سرفه کرد الانم عطسه یعنی سرماخورده قطره استامینوفن باشربت استامینوفن فرق داره؟چی بهش بدم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي تك سرفه رو سرماخوردگي تلقي كردي ؟؟؟ نوزادا خيلي تك سرفه دو سرفه انجام ميدن 

اخه انجام نمیداد امروزعصر هی تک سرفه میکنه بعدم سرفه چندتامیکنه نگرانم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

مادرشوهرم یکم بهش ملون داد میشه حساسیت باشه یا گرمیش باشه

اره تو این فصل ملون حساسیت میده

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز