2777
2789
عنوان

برگ کرفس

541 بازدید | 17 پست

ساقه کرفس رو برا خورشت استفاده میکنم اما برگاشو نمیدونم استفاده داره یا نه؟برگاشو میندازم همیشه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا آب گرفتن مناسب نیست ،نه؟

کسی امتحان کرده ؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

من برا خورشت کرفس ،گوشت که نیم پز شد کرفسا رو میریزم توش.

شما تفت میدید؟

اخه چرا خب اونام خورد کنین ریز با خودساقه هاش تفت بدین برای خورشت

نمیدونم

شاید برا زیبایی ظاهر خورشته

واسه قورمه سبزی. کوکو. سالاد..میتونی خشک کنی ت سالادا یاهرچیز دیگه که دوست داری استفاده کنی

ممنون

ایده خوبیه

امتحان کن بد نمیشه .من کرفسو قبل اینکه بریزم تو خورشت تفت میدم برگاشم ریز خورد میکنم باهاش تفت میدم ...

میشه کامل بگی چه جوری خورشت کرفس رو میپزی؟

من مثله قرمه سبزی میپزم فقط توش کرفسم میریزم ولی بعضی دیدم لوبیا نمیریزن 

آره

منم گوشت نیم پز شد ساقه کرفس خورد شده میریزم رب رو تو پیاز داغ تفت میدم میریزم توشون تمام.

دوستم اینجوری بهم یاد داده

2790
2778
2791
2779
2792