2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگه داشتم برای بعدش،اینطوری راحت ترم.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ما اقدام میکنیم ولی کو بچه 

خب برو چکاب سونو گرافی ازمایش هورمونی بده شاید ناباروری داری برای بچه صبر به تنهایی کافی نیست مثلا یا تخمک گذاری نداری که داروی ارزان قیمت داره یا سایز فولیکولت خوب نیست که اونم امپول داره اگه قطر دیواره رحم خوب نباشه استروژن یا پروژسترون میدن اگه کیست فیبر اندومتریوز باشه دارو و کراحی داره عفونتم دارو داره اگر همسرته هم ازمایش اسپرم و هم تیرویید هم خون بده اگر مشکل داشت دارو بش میدن

خب برو چکاب سونو گرافی ازمایش هورمونی بده شاید ناباروری داری برای بچه صبر به تنهایی کافی نیست مثلا ی ...

عزیزم همه ی اینکارارو کردم سه سال پیش یه سقط داشتم بعدش دیگه نشد همه چی ام نرماله همسرمم ازمایشو اسپرمش عالی بود نمی‌دونم چرا نمیشه البته من خودم مشکوک به تنبلی ام سونو نشون نمی ده چیزی ولی دکترم میگه احتمالا تنبلی داری 

مشکل اسپرم یکی ضعف خود اسپرم یکی تعداد اسپرم یکی سرعت حرکت اسپرم مهمه این سه تا اوکی باشه حله,مکمل کوکیو تن هم اقا مصرف کنه سرعت حرکت اسپرم زیاد می شه ازاد می فروشن برای منم دعا کنید خدا زود نی نی سالم صالح بهم بده

مشکل اسپرم یکی ضعف خود اسپرم یکی تعداد اسپرم یکی سرعت حرکت اسپرم مهمه این سه تا اوکی باشه حله,مکمل ک ...

همسرم اسپرمش خوب بود دکترم گفت عالیه ولی تو بهش بگو بد نیست که ایراد میگیره کن مشکل از توسعه 😆

عزیزم همه ی اینکارارو کردم سه سال پیش یه سقط داشتم بعدش دیگه نشد همه چی ام نرماله همسرمم ازمایشو اسپ ...

اگه داری ورزش کن قرص متفورمین بخور چیزای جرب و شیرین نخور بعد برات قرص کلومیفن و لتروزول میده شاید اگه هورمون مردانه بالا داری اسپرنولاکتون بده شاید پرولاکتین بدنت بالاست تخمک گذاری نداری کیت تخمک گذاری استفاده کن ازاد بخر از دارو خانه اگرمثبت نشه تخمک گذاری در طول هیچ ماهی نداشتی تیروییدت هم چک کن

اگه داری ورزش کن قرص متفورمین بخور چیزای جرب و شیرین نخور بعد برات قرص کلومیفن و لتروزول میده شاید ا ...

باردار شدیبگو بهت شیلف پروژسترون و قرص اسپیرین بده بچت سقط نشه پروژسترون جفت رو محکم می کنه اسپیرین یا هپارین غلظت خون کم می کنن باعث می شن خون سریع تر به جنین برسه

اگه داری ورزش کن قرص متفورمین بخور چیزای جرب و شیرین نخور بعد برات قرص کلومیفن و لتروزول میده شاید ا ...

متفورمین میخورم روزی دوتا لتروزولم خوردم ممنون از راهنماییت عزیزم حتما اینکارو میکنم 😙😙