2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست
ببین عزیزم چون فعلا عقدی این مسایل برات ناخوشاینده اما چهاروز دیگه بری سر خونه زندگیت خدا خدا میکنی ...

چه ربطي داره 

اتفاقا ادم بايد هواي تازه واردو داشته باشه 

تا احساس نزديكي و راحتي كنه 

اوني كه قديميه ديگه راحت شده و جاشو باز كرده !

تو خانواده ما همه هواي تازه واردو دارن تا بتونه اخت بگيره با خانواده 

بعدم من انقد جديد نيستم ١ ساله عقديم

چه ربطي داره  اتفاقا ادم بايد هواي تازه واردو داشته باشه  تا احساس نزديكي و راحتي كنه&nb ...

ممتوجه هستم خوب همه که مثل هم نیست بستگی به شوهرت داره چون نیگی ازاولم اینطوری بودن بخاطر همین ادم میگه خوب مدلشونه 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممتوجه هستم خوب همه که مثل هم نیست بستگی به شوهرت داره چون نیگی ازاولم اینطوری بودن بخاطر همین ادم م ...

بعد تازه حتي حتي حتي اگر حرف خصوصي هم باشه جاش توي جمع نيست 

كه البته ميدونم حرفييم نيست بينشون كه بخواد اونموقع زده شه چون اينا در طول روز ٣،٤ بار بهم ز ميزنن هي حرفي باشه ميزنن نميمونه تا اخر شب

بعد تازه حتي حتي حتي اگر حرف خصوصي هم باشه جاش توي جمع نيست  كه البته ميدونم حرفييم نيست بينشو ...

نمیدونم ولی خوشحال باش راحت نیستن حرمتا احترام ها توقعا ها هم همینطور باقی بمونه وقتی صمیمی بشی دیگه میگن از خودمونی هیلی راحت باهات تو بعضی موارد تا میکنن که سختت میشه 

نمیدونم ولی خوشحال باش راحت نیستن حرمتا احترام ها توقعا ها هم همینطور باقی بمونه وقتی صمیمی بشی دیگه ...

اخه توقعشونو بيان ميكنن با شوخي و خنده 

ولي موقع احترام تو باقالين اينه كه اذيت كنندس

اخه توقعشونو بيان ميكنن با شوخي و خنده  ولي موقع احترام تو باقالين اينه كه اذيت كنندس

خوب شمام در حد همون توقع ببین هرکی هر توقعی داشته بلشع به زبون بیاره مگه ادم بیاد تهت تاثیر قرار بگیره ناراحت بشه به درک توقع اونا اینه اما من سبک خودمو دارم....

اگه مثال اون دعوت کردنه یه بار سرخود بری یا حتی یکی دبار با تعارف اونا بری فردا باز حرف در میارن که جرا مدام میری پس هرکاری حال دلتو خوش کرد انجام بده عشق کردی بری سر بزنی منتظر دعوت تباش به شوهرت بگو بیا دنبالم حال نکردی دعوتتم کردن نکردن مهم نباشه بزار همیشه از همین الان انتخاب ها با خودت باشه

کاملا درکت میکنم منم مادرشوهر و جاری خواهرشوهرم جمع میشن و باهم پچ پچ میکنن ولی اصلا محل من نمیزارن من دیگه عادت کردم ولی خب بازم آدم اذیت میشه تو جمع شون که بشینی فقط خودشون با هم میحرفن مثلا با خاله و دخترخاله خیلی هم پچ پچ میکنن راهش کم کردن رفت و امده و از همه مهمتر اینکه اصلا تو دوران عقد شب خونشون نمون و زیاد هم نرو

کاملا درکت میکنم منم مادرشوهر و جاری خواهرشوهرم جمع میشن و باهم پچ پچ میکنن ولی اصلا محل من نمیزارن ...

خداروشكر يكي فهميد منو 

ببين مثلا مامان بزرگم يا مامانم ترشي ميزارن ميدن

اصلا تا حالا نديدم سر سفره وقتي من هستم بياره اونو 

برعكس اگر كس ديگه كرده باشه اينكارو هي پيش شوهرم ميگه مادر زن فلاني فلان كارو كرد

مثلا مامان بزرگم يه گلدون داد كه ميرن باغشون بكارن اونو 

اصلا صداشو در نمياره كه دستت درد نكنه و اينا 

در حالي كه صد بار ديدم كاراي بقيه رو هي ميگه

خداروشكر يكي فهميد منو  ببين مثلا مامان بزرگم يا مامانم ترشي ميزارن ميدن اصلا تا حالا نديدم س ...

از حسادت و بیشعوریشه منم خونه مادرشوهرم گاهی غذا میبردم میذاشتم وسط هیچ کدومشون لب نمیزدن اصلا حتی یه لقمه یا خونه مون ک دعوتشون میکنم زیاد غذا نمیخورن اخرشم خیلی سرد میگن ممنون ولی وقتی جاریم یه غذا یا کیک درست کنه با به به و چه چه میخورن و هزار بار تشکر میکنن و سه هزار بار میگن عالی بود و کلا خیلی با اون گرم میگیرن خیلی هم بینمون فرق میزارن

عزیزم اصلا واست مهم نباشه اونا فقط خانواده همسرتن خانواده تو نیستن فامیلت نیستن دوستت هم نیستن پس وقتی میری خونشون پیش خودت بگو فقط رفع تکلیفه زیاد هم نرو شب هم اصلا نمون خوشبخت باشی عزیزم