2777
2789
عنوان

حاجت روایی در ماه رمضان

8084 بازدید | 30 پست

سلام  وقتتون بخیر

خواهرا کسی ماه رمضون دعایی کاری کرده حاجت روا بشه. به حاجت برسه من زندگیم کلا گره خورده دل خودم شکسته نمیتونم زندگی کنم خیلی نذرنیاز کردم دیگه نمیدونم چیکار کنم 😢😢

منم خییییییلی دلم شکسته...کاش ب کسی ک دوستش دارم برسم عشقم یه طرفه هست...همیشه هم نماز میخونم قران میخونم روزه میگیرم ولی هیچی ب هیچی😭😭😭😭 خدایا خسته شدم

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خییییییلی دلم شکسته...کاش ب کسی ک دوستش دارم برسم عشقم یه طرفه هست...همیشه هم نماز میخونم قران م ...

دقیقا منم حال تورو دارم اما بمن میگفت یطرفه نیست😢قرار بود قبل عید بیاد زد زیر همه چی خیلی دلم پره

دقیقا منم حال تورو دارم اما بمن میگفت یطرفه نیست😢قرار بود قبل عید بیاد زد زیر همه چی خیلی دلم پره

😭😭😭😭😭

واقعا خسته شدم🥺🥺🥺😭😭😭

من قبل اینکه باهاش باشم دوسش داشتم چهل شب سوره حشر خوندم یه هفته روزه گرفتم بدون گوشت فقط از خدا میخواستم باهاش حرف بزنم اما دوماه بعدش یه موقعیتی پیش اومد اشنا شدیم خودش خاس باهام باشه ازم فرصت خاست قول ازدواج داد خانواده ها میدونستن اما وقتش که اومد رفت😢😢

من قبل اینکه باهاش باشم دوسش داشتم چهل شب سوره حشر خوندم یه هفته روزه گرفتم بدون گوشت فقط از خدا میخ ...

چرا رفت؟

چرا رفت؟

گذشته داشت خیلی وقت بود تموم شده بود ازم خاست فراموش کنه حالش خوب شه اما منم زخمی کرد خیلی اذیت میشدم تو رابطه چون عاشقش بودم حس میکردم فکرش جا دیگس .خیلی راحت گفتم نتونستم یا ازت خسته شدم کلی بهونه