2777
2789

با دوستم در مورد یه چیزی حرف می‌زدیم. به خنده برگشت گفت عزیزم به فکر خودت باش. توی این دور و زمونه هیشکی دختر چاق نمیخواد. خیلی‌ها بدشون میاد. یا خجالت میکشن با یه چاق بگردن.

چرا یه آدم باید بخواد با یه حرف، قلب بقیه رو بشکنه :( از دوست صمیمیم انتظار نداشتم. خیلی ناراحت شدم. برای این ناراحت شدم که اضافه وزن من رو به عنوان یه موضوع شرم‌آور کوبید توی سرم.نمیگم شرم‌آوره. میگم اون اینجوری ازش استفاده کرد. خیلی ناراحت شدم. بحث رو هم تموم نمی‌کرد... هی میگفت و می‌خندید... منم الکی می‌خندیدم. به خدا بعضی حرف‌ها شوخی نیست.

پ.ن: من منظورم حرف اون بود. ولی اگه می‌خواید بدونید وزنمو، ۷۸ کیلو و قد ۱۶۸

چاق که نیستی اضافه وزن داری منم دارم ۵_۶ کیلو،ولی تصمیم گرفتم لاغر کنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشنو و باور نکن

دوست شوهرم از زنش که تو پر بود جدا شد 

رفت خیلی چاق گرفت 

میگفت زن باید چاق باشه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
أخي  آره  الان جدیدا شده شوخی شوخی همه حرف ها شونو میزنن  بعد هم بگی ناراحت شدی میگ ...

آره دقیقا یا هم یه ببخشیدا میگن بعد توهین میکنن😐

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعضی حرفهای بی‌اهمیت رو اگه نزدیکانمون بهمون بزنن آدم دلش میشکنه

عزیزم باید جوابشو میدادی .. اینکه تظاهر کردی و خندیدی خودش تا چن وقت عذابت میده ک چرا ب روش نیاوردی😐

چالش پاییزی همراه با گروه بامداد خمار عزیزم......... سرگروه مهربوووونم @فندق_فسقلیشروع رژیم ۱۴۰۰/۶/۲۶    . قد۱۷۰.. وزن شروع ۸۸/۸۰۰..  وزن هفته اول..۸۸/۳۰۰😃  وزن  هفته دوم ۸۶/۲۰۰💃🏻💃🏻       وزن هفته چهارم ۸۳/۸۰۰ 🥳🤪.  هفته ششم ۸۲/۸۰۰🥳🥳🤗🤗 هفته هشتم ۸۱/۱۰۰🥳🥳🥳هفته نهم۸۰/۸۰۰  😃😃.    وزن هدف۷۲😎     هیچوقت دیر نیست😃 

ب نظرم چون صمیمیه باهات اتفاقا از رو دلسوزی بهت این حرفو زده درسته بیانش بد بوده و دلتو شکسته ولی ب نظرم بی منظوره و حرفشم غلط نیست

هر کسی این حرفو یهت نمیزنه ولی ادم نیازه گاهی دقیقا اینارو بشنوه و حتی بهش بربخوره بلکه کاری کنه

چاق که نیستی اضافه وزن داری منم دارم ۵_۶ کیلو،ولی تصمیم گرفتم لاغر کنم

منم دارم لاغر می‌کنم. تنبلی تخمدان دارم برای همین سخت وزن کم می‌کنم ولی در تلاشم.چند کیلو هم از اسفند کم کردم

چه بدجنسه منم دوسته چاق دارم با اینکه اون لاغرا رو مسخره میکنع جلوم تا حالا چیزی راجع ب چاقی نگفتم ک ناراحت شه همش مواطب بودم ... باهاش قطع رابطه کو

قضاوت ممنوع🚫