2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم ناميد نباش برو تاپيكاي منو بخون من به هردري زدم ولي ناميد شدم درست تو ماهي كه اصلا منتظرش نبودم ازم مثبت شد اميدتو از دست نده فقط از خدا بخاه خودش ميدونه كي بايد بهت بده ايشالا بزودي خبر بارداريتو ميگي عزيزم

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
استغفرالله خداعادله شماهم راه های درمان رو پیش بگیر بجای گله کردن توکل بخداکن ان شاالله که چندتا نی ...

انشالا...بابا درمان که کلی دارو خوردم ولی خب نتیجه نداد

منم دخترمو بعد 4 سال و بعد یه سقط خدا بهم داد 

دخترم سه سالش بود که دوباره حامله شدم ولی خارج رحم  بعد از 3 ماه دوباره  اقدام کردم الان دخترم 5 سالو یک ماهش هنو باردار نشدم 

ولی یکی از فامیلامون همش میگه من با اولین اقدام باردار میشم و 3 تا بچه داره و الان سه روش پیشگیری میکنه که یوقت باردار نشه 🤦‍♀️

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

چی بگم من که به این نتیجه رسیدم خداکلا جال نمیکنه باما ،پدر مارو دراورده ،خوشش میاد هرچی میخواهیم نده وحسرت برامون بزاره،بعضیا انقدر کلاشن،بعضیا هم مارموز ،ماشدیم گچ وسط دوتااجر هی له میشیم،شماهم ناراحت نباش بی خیال شو بعضی وقتا بی خیالی باعث میشه بچه داربشی، امیدوارم زودی نی نی داربشی

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
عشقم درکت میکنم ولی چ کنیم کاری از دستمون برنمیاد😔😔

آره عزززیزمم...بخدا حسادت نیس انشالا هرکی نداره خدا بده انشالا همه درمان شن ولی خب این انصاف نیس که یکی نمیخواد میره دنبال سقط ولی یکی که میخواد خدا نمیده...