2777
2789
عنوان

کارما😄خدا❤

118 بازدید | 13 پست

بچا تالا کسی دلتون شکونده کارما براتون اتفاق افتاده 

تا حالا شده از خدا بخواین جواب کار کسیو که دلتونو شکونده بده؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بله فرداش داده چندبارم اتفاق افتاده این مساله

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان هر کی دوس داره تو ختم صلوات شرکت کنه بیاد تایپیک اخرم

ببخشید اسی جون😉😉😉😉

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

امروز اتفاقا با خواهرم داشتیم حرف میزدیم گله میکردم که ۲۰بار دقیقا تو یکروز به دوستم زنگ و پیام زدم اصلن جوابمو نداد و ۳ساعت تمام خیابون منو کاشت میگفتم چرا آخه بعد خواهرم گفت یادته ۷سال پیش خودتم این کارو با اون دوستت اسمش زارع بود کردی (بهش گفته بودم مدلت میشم تو آرایشگاه بعد نرفتم اونروز و جواب زنگ ها و پیاماشم ندادم )  اصلن یادم رفته بود تا اینکه خواهرم بود دقیقا کارما بود