2777
2789
عنوان

صبحانه پسرم

341 بازدید | 24 پست

يه مدته پسرم صبحانه نميخوره يني صبحا با بَه بَه گفتنش ازخواب بيدارمون ميكنه بعد كه براش صبحانه درست ميكنم يه قاشق ميخوره ديگه نميخوره هرچيزيم بگين تا الان براش درست كردم ولي اوليو ميخوره ديگه لب نميزنه قشنگ معلومه گرسنس نق ميزنه ولي نميدونم چرا چيزي نميخوره!!! كسي ميدونه دليلش چيه چيكار كنم خوب بشه!!

ظرفای بچه گونه خوشمل بگیر اشتهاش باز شه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چند سالشه ولی با ولع بشینید جلوش لخورید اونم ترغیب شه😅بهش گیر ندین  ینی هم زمان همه بخورن لقمه بگیر براش ولی اصرار نکن شاید لجبازه

مادر من ک با قصه و نقاشی کشیدن بهمون غذا میداد قربونش برم

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

همین ک بیدار شد بهش صبونه نده یکم باهاش بازی کن اشتهاش باز شه پسرم دقیقا همین مدلی 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

پسر من بعد واکسن ۱۸ ماهگی تا یه ماه بی اشتها شده بوذ

وقتی بیدار میشه شیر نمیخاد؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
نمیدونم چند سالشه ولی با ولع بشینید جلوش لخورید اونم ترغیب شه😅بهش گیر ندین  ینی هم زمان ه ...

دقيقا همين كارم كرديم ميشينه نگاه ميكنه و بازي ميكنه ولي اصلا لقمه رو ميبرم سمتش روشو ميكنه يا جيغ ميزنه اشتها مام كور ميشه

پسر من بعد واکسن ۱۸ ماهگی تا یه ماه بی اشتها شده بوذ وقتی بیدار میشه شیر نمیخاد؟؟

چرا اتفاقا شيرم ميخاد ولي شير نميدم ميخام صبحانه بخوره كه اونم لب نميزنه

چرا اتفاقا شيرم ميخاد ولي شير نميدم ميخام صبحانه بخوره كه اونم لب نميزنه

شیر خودتو‌میخوره یا خشک؟

شیرشو بده ولی کم اگه خشک میخوره کم بگیر اگه مال خودت یکم بده بعد هواسشو پرت کن کم بخوره پاشه بره دنبال کارش.چهل دقیقه یا یه ساعت بعد شیر صبحونه شو بده.بچس شاید خوابش میاد قرار نیس که حتما با ما بزرگا وعده هاشونو بخورن.

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
همه چي ميدم ولي هله هوله يا تنقلات ن

درسته هله هوله خیلی خوب نیست ولی گاهی برا لذت بردن ازخوردن خوبه بخورن نه زیاددد خیلی کم من گاهی میدم البته نه صبحا کاهی عصرا اونم چیزی مثل بیسکویت یا شکلات

جاوید عشق مامان