2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

253 بازدید | 15 پست

بااین‌وضعیت کرونا حتی بعضی اموزشگاهای زبان ک باز هستن ادم نمیتونه ریسک کنه بره، چیکارکنیم زبان رو؟کلی براش زحمت کشیدیم جایی هست بشه آنلاین یادگرفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهتون پیشنهاد میکنم منابع رو تشخیص بدید و یا به صورت سلف استادی یا اگر شرایطش رو دارید کلاس های آنلاین ایرانلتس رو شرکت کنید.

بسیاری از افراد به دنبال بهترین تدریس خصوصی آیلتس در تهران هستند تا بتوانند نمره مورد نظر خود را در آزمون بین المللی آیلتس کسب کنند زیرا باکسب نمره 7.8 میتوانند در بهترین دانشگاهای جهان تحصیل کنند و در مراکز شناخته شده مشغول به کار شوند.یکی از کلید های موفقیت در آیلتس شرکت در کلاس های خصوصی آزمون آیلتس میباشد.

استراتژی های آموزشی در اکثر موسسات زبان که دوره های ترمی برگزار میکنند به دلیل معایب دوره های ترمی ، بعد از مدتی ، بسیاری از زبان آموزان ترجیح می دهند که دوره های خصوصی زبان را انتخاب کنند لذا برآن شدیم تا با برنامه ریزی صحیح آموزشی با ارزیابی علمی و تجربی ، با تجزیه تحلیل نیازهای علمی آموزشی زبان آموزان و تلاش برای ایجاد برنامه آموزشی مناسب ، موازی با سطح ذهنی و علمی زبان آموزان و سعی بر هر چه بالابردن کیفیت آموزشی و رفع نیازها و اشتباهات زبان آموزان ، رضایت کامل زبان آموزان را داشته باشیم و افق دید آنها را تا در آن ور آبها ترسیم و برنامه ریزی کنیم و تدریس خصوصی انگلیسی و دیگر زبانها را برگزار کنیم.بیشتر بدانید

نرم افزار memrise خیلی خوبه 

من چند هفته ست باهاش کار میکنم واقعا حس میکنم پیشرفت کردم 

میتونین از سایتش هم استفاده کنین 

فقط اول باید اکانت بسازین و بعد دوره ی مورد نظرتون رو انتخاب کنین