2777
2789
عنوان

کمک توروخدا

88 بازدید | 6 پست

خانوما با دستمال کاغذی میخاستم دماغ بچم و پاک کنم خیلی وول میخورد یهو یه تیکه کوچولو دستمال رفت تو چشش سعی کردم درش بیارم اما وول میخورد.. یکم چشش و خاروند بعد دیگه اوکی شد،خیلی نگرانم.

چیکار کنم قطره بزنم تو چشمش؟ ۶ ماهشه

قطره نزن خودش درمیاد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه چیزی میموند که اذیت میشدمتوجه میشدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من دیدمش.. اما یهو غیب شد.. در که نیومده شاید آب شده

اگه چیزی باشه که چشمشونمیتونه ببنده وگریه میکنه

نگران نباش پسر من 50 روزشه تو چشمش مو بود خواستم در بیارم خیلی وول خورد پشیمون سدم بعدا خودش از تو چشمش در اومد 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام