شبزده مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 743 عنوان کمک توروخدا 88 بازدید | 6 پست خانوما با دستمال کاغذی میخاستم دماغ بچم و پاک کنم خیلی وول میخورد یهو یه تیکه کوچولو دستمال رفت تو چشش سعی کردم درش بیارم اما وول میخورد.. یکم چشش و خاروند بعد دیگه اوکی شد،خیلی نگرانم.چیکار کنم قطره بزنم تو چشمش؟ ۶ ماهشه 1399/02/05 | 02:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 قطره نزن خودش درمیاد 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 اگه چیزی میموند که اذیت میشدمتوجه میشدی 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
شبزده مدیر استارتر عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 743 اگه چیزی میموند که اذیت میشدمتوجه میشدی من دیدمش.. اما یهو غیب شد..در که نیومده شاید آب شده
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 من دیدمش.. اما یهو غیب شد.. در که نیومده شاید آب شده اگه چیزی باشه که چشمشونمیتونه ببنده وگریه میکنه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
کامیار96 عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 353 نگران نباش پسر من 50 روزشه تو چشمش مو بود خواستم در بیارم خیلی وول خورد پشیمون سدم بعدا خودش از تو چشمش در اومد خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه دیگه هیچی ازت نمیخوام