2777
2789
عنوان

چقدعشق شیرینه😍😍

392 بازدید | 26 پست

دردودل#  

عشق خیلی شیرینه حس خیلی خوبیه که کسیودوست داشته باشی کاش منم کسیودوست داشتم که اونم دوستم میداشت نه این عشقی که حتی عشقمم ازاحساساتم بی خبره ومنونمیشناسه خوشبحال شماراحت بایه جواب بله یابایه شماره گرفتن رابطتون اوکی میشه وازدواج میکنیدمن بایدبرم دنبالش من بایدتلاش کنم کاش عشق من یه عشق عجیب ومحال نبودکاش عاشق یه ادم معمولی شده بودم ولی میدونیددست من نبوددله دیگه عقل نداره یهوعاشق میشی وبدبختت میکنه میخوام برم دنبال ارزوهام به هرقیمتی که شده یاتوی این راهی که انتخاب کردم موفق میشم وبه عشقم میرسم یاموفق نمیشم وهمچی خراب میشه ولی درهردوصورت من خیالم راحته که تمام تلاشموکردم ونشده دیگه حسرت نمیخورم☺

کی هس حالاطرف یجوری گفتی محال فک کردم بازیگره چیه

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من با کاربری قبلیم خودمو کشتم واس یه خواننده تو سایت بیش تریا میشناختن😁 الان یادم میاد به خود ...

من عاشقه نکونام بودم. قشنگ تو ذهنم باهاش زندگی میکردما. خاک بر سرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

افرین.خواهان کسی باش ک خواهان توباشد!!مثال ساده ولی معنا داره.عشق واقعاقشنگه بشرطی دوطرفه باشه لذت میده شب ک میخابی برگرده بهت بگه باتوچ آرامشی دارم اینه عشق!

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔