2777
2789

قیمتشو میدونین؟

میشه لایکم کنید منم دنبالشم

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من آ ۱۰..خییلی خوبه من پارسال این موقع خریدم.۲۴۰۰

منم آ ۱۰ دارم پارسال مرداد گرفتم ۲ تومن الان بابام میخواد ک زیر ۳ تومن گوشی نیست

مگه من چقدر باید آرزوهام کشته شن 😔🤕هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ی زخم نمیخراشیم ، ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم✌😂 من از نزدیک بودن های دور میترسم... وقتیفاصلهنباشهسختمیفهمی :/ اندکی صبر سحر نزدیک است ...  
عزیزم فک کنم ۲۲۰۰ هس شما میدونی چجور گوشی هس؟

اگه ۲۲۰۰ باشه که خوبه 

ن من نمیدونم چجوریه برو توی سایت موبایل دات آی آر مشخصاتش کامل هست

شمام میخوای بگیری؟؟من موندم تو اون رنج قیمت الجی بگیرم یا سام

بابام میخواد بگیره قطعا سامسونگ عالی ترینه