2777
2789
عنوان

حق داره بدونه یا نه؟

247 بازدید | 39 پست

یه مرد متاهل چندوقت گیر داده بهم. آشنا هم هست. صداشو ضبط کردم دلم میخواد واسه زنش بفرستم. به نظرتون این کارو بکنم یا نه؟ چنتا تیکه از حرفاشو جدا کردم. یه جا که میگه زنمو دوست ندارم و فقط به خاطربچه هام موندم و یه جا که به من میگه دوستت دارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گناه داره... داغون میشه....

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شما جوابشو نده که اون بخواد بگه دوست دارم. زنش هم میفهمه بالاخره نیاز نیست شما بگی بزار بالاسر بچه هاش باشه

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بفرست تا درس عبرتی بشه برای همگان و دیگه حد خودشو بدونه ..نفرستی گناه ‌ردی در حق دختره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نکن تو رو خدا شاید دوباره به زندگیش علاقه پیدا کنه ولی از دل زنش هیچوقت بیرون نمیاد این کارش

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀