یه مرد متاهل چندوقت گیر داده بهم. آشنا هم هست. صداشو ضبط کردم دلم میخواد واسه زنش بفرستم. به نظرتون این کارو بکنم یا نه؟ چنتا تیکه از حرفاشو جدا کردم. یه جا که میگه زنمو دوست ندارم و فقط به خاطربچه هام موندم و یه جا که به من میگه دوستت دارم.
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بفرست تا درس عبرتی بشه برای همگان و دیگه حد خودشو بدونه ..نفرستی گناه ردی در حق دختره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
از یطرف دوسدارم بگی مرد ادب بشه از یطرف میگم شاید اقاهه فقط برا بدست اوردنه دلت این حرفارو زده و زندگیش با زنش خوب باشه و با گفتنه حرفاتون خانومه بهم بریزه زندگیش بلاک کنید بنظرم