2777
2789
عنوان

کیااثرش دیدن

159 بازدید | 15 پست

بچها شبی من دوتا از دوستامو دیذم خیلی چاق و خوشکل شده بودن ‌ اصلا قبلا نمیشد نگاهشون کنی ولی الان حور پری شده بودن. بابدبختی ازش حرف کشیدم ک شراب خوردن چاق شده و خوشکل. و پوستش عالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش مغزشونو به مرور زمان از دست میدن!!!

من اصلا شراب نخوردم و نمیخورم و دوس ندارم ولی میگن اتفاقا واسه بدن خیلی خوبه معده رو شستشو میده 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
من اصلا شراب نخوردم و نمیخورم و دوس ندارم ولی میگن اتفاقا واسه بدن خیلی خوبه معده رو شستشو میده  ...

معده رو شست وشو میده چون حالت اسیدی داره!!

شما میخوای معده ات شست وشو پیدا کنه سرکه ی سیب طبیعی رو 2 قاشق بریز تو لیوان قاطی کن روزی 1 وعده بعد از ناهار بخور...

واسه پوست هم مفیده!!

زیبایی در قبال مشروب؟!!! نمی ارزه!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
من اصلا شراب نخوردم و نمیخورم و دوس ندارم ولی میگن اتفاقا واسه بدن خیلی خوبه معده رو شستشو میده  ...

میگن شراب فایده هم داره. اما همون طور که میگن تو قرآن اومده که بدیهاش بیشتر از خوبیهاشه. یه استادی میگفت داغون میکنه.  خیلی مضره

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
معده رو شست وشو میده چون حالت اسیدی داره!! شما میخوای معده ات شست وشو پیدا کنه سرکه ی سیب طبیعی رو ...

من که گفتم اصلا از این چیزا خوشم نمیاد و هیچوقتم لب نمیزنم..... منم شنیدم از بقیه نمیدونم 😕😕😕😕😕

میگن شراب فایده هم داره. اما همون طور که میگن تو قرآن اومده که بدیهاش بیشتر از خوبیهاشه. یه استادی م ...

اره میدونم منم شنیدم از بقیه نمیدونم واقعا😕

میخام چاق شم

برو طب سنتی پیش دکتر خوب. اول روش تغذیتو درست میکنه و در صورت نیاز دارو میده

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
من که گفتم اصلا از این چیزا خوشم نمیاد و هیچوقتم لب نمیزنم..... منم شنیدم از بقیه نمیدونم 😕😕😕😕😕

ادم به هرچیزی که میشنوه بها نمیده!!

ی عده واسه سلامتیشون اهمیت نمیدن ما هم نباید بدیم؟؟ حالا اشکال شرعیش ب کنار از نظر پزشکی هم کلی مشکل سازه!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍