2777
2789
عنوان

حالم بده خیلییی

246 بازدید | 33 پست

بچه هااا بهش دروغ گفته بودم قبلا توجیهش کرده بودم حالی شده بود ولی امروژ یهو اومد گف من با تو نمیتونم ازدواج کنم دروغگویی فلان،گف بهم دیگ زنگ نزن حالمممم بده چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ دروغی؟اگه قابل جبرانه واسش توضیح بده .اگرم قابل جبران نیس مجبوری تاوان دروغتو پس بدی.پس ناراحت نبا ...

والا بهش الکی گفته بودم خاستگار دارم یدونم گفته بودم با دوس پسر دوستم با ماشینش رفتیم بیرون،فقط خاستم واکنشش رو ببینم بعد گفتم شوخی کردم الکی گفتم ،الان میگه تو اینا حقیقت بود بخاطر اینکه خرم کنی تا بمونم باهات توجیهم میکنی

والا بهش الکی گفته بودم خاستگار دارم یدونم گفته بودم با دوس پسر دوستم با ماشینش رفتیم بیرون،فقط خاست ...

چه سرخود معطلم هست،اینارو گفتی تا من بمونم باهات:))

فداسرت که رفت ،همچین کیسایی بدرد دوستی نمیخورن چ برسه عشق و ازدواج....

والا بهش الکی گفته بودم خاستگار دارم یدونم گفته بودم با دوس پسر دوستم با ماشینش رفتیم بیرون،فقط خاست ...

چیکار کنم لطفا بگین هرجوری قسمم میخورم باورم نمیکنه،الان تهدیدم میکنه که هم تورو میکشمت هم خودمو،یا هم میگه دختر خوبی نیستی فلان

خب وقتی میبینی حساسه چرا اینا رو گفتی ؟خوبه اونم ب تو میگف با دوسدختره دوستم و دوستم رفتیم بیرون..ولی دگ تا این حدم که بره و کات کنه نباید ناراحت میشد.قشنگ بهونه دادی دستش

خب وقتی میبینی حساسه چرا اینا رو گفتی ؟خوبه اونم ب تو میگف با دوسدختره دوستم و دوستم رفتیم بیرون..ول ...

والا حرف یسال پیشه قبل اینکه رابطمون ب اینجا بکشه همون اوایل گفتم بهش تا واکنششو ببینم،الان تازگیا هرچی میشه میگه بهم