2777
2789
عنوان

خدایا شکرت 🙏

172 بازدید | 5 پست

همه امیدت به اون باشه

به اون بالاسری

به اونی که میگه از رگ گردنم بهت نزدیکتره

به اونی که وقتی میشد مچتو بگیره دستتو سفت گرفت و کمکت کرد

به اونی که وقتی تنبیه هم میکنه میشه تو تنبیهش محبتشو دید

به اونی که ممکنه دیر چیزی که میخواستیو بده ولی بهترینو میده

به اونی که وقتی داری گریه میکنی با لبخند نگات میکنه و میگه :

صبر کن واست بهترینارو گذاشتم کنار

به اونی که گناهتو یک بار مینویسه و ثوابتو صد بار

به اونی که عاشقانه عاشقته و صد بار اینو گفته

وقتی همه امیدت به اون باشه

خیالت راحته که یه پشت و پناه گرم ، یه حامی قوی و یه دست پر مهر داری که حتی یک لحظه هم ازت غافل نیست

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

سلام دوستان هر کی دوس داره تو ختم صلوات شرکت کنه بیاد تایپیک اخرم

ببخشید اسی جون😉😉😉😉

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان هر کی دوس داره تو ختم صلوات شرکت کنه بیاد تایپیک اخرم ببخشید اسی جون😉😉😉😉

خواهش عزیزم التماس دعا

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

خدا فقط تو قصه هاست معجزه هاش فقط تو قران اگه مهربون بود الان حال من این نبود :) من دلم نیومد این حال بدو حتی واسه کسایی بخوام که ازشون متنفرم نمیدونم خدا چجوری دلش اومد کاری کنه دوباره روزای سختم شروع شه 💔

خدا فقط تو قصه هاست معجزه هاش فقط تو قران اگه مهربون بود الان حال من این نبود :) من دلم نیومد این حا ...

عزیزم قرار نیست همیشه بدون مشکل و اتفاق بد باشیم زندگی همینه ما باید قدرتشو داشته باشیم از خدا بخوایم که کمکمون کنه