2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

242 بازدید | 18 پست

خانما شوهرم پسر عمومه  خواهر شوهر من ۴۰ سالشه دوتا دختر داره هم سن سالای خودم یعنی ۱۸ سالمونه  ی پسر داره ۲۱ ساله ک دختر یکی از اقواممونو میخواد و اون دختر هم هم سن سالای خودمه و باهم خیلی خوبیم و شوخی میکنیم اینا همیشه  خوب  

... بعد امشب شوهرم با پسر خاله هاش  رفتن کو بیرون باشن امروز همین خواهر شوهرم خونمون مهمونی بود و وقتی شوهرم خواست بره بهم گفت با خواهرم اگر خاستی هر جا رفتن برو ک حوصلت سر نره خواهر شوهرم هم اومدن خونه نامزد پسرش  بعد الان ک موقع خواب بود توی ی اتاق جا انداختن واسه دوتا دخار خواهر شوهرم و نامزد پسره  جا بود ک جای منم بندازن پیششون چون دوس دهشتم پیششون باشم باهم بگیم بخندیم گفتم جای منم اینجا میخوام بندازم ولی چند بار نامزد پسره  البته ب طور شوخی  گفت  ننن جا نیست اینا منم دیگه چیزی نگفتم اومدم توی حال پیش خواهر شوهرم اینا خوابیدم ولی خیییییلی ناراحت شدم واقعا گریه کردم هیچ وقت دیگه نمیام خونشون هیچوقت   

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

وا بخاطر خوابیدن 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه ازدواج کردی بچه بازی درنیار 

گریه کردن داره ؟جا خوابیدن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

عزیزم به دل نگیر و اروم باش و راحت بخواب.ارزش نداره چشمای نازنینتو خیس کنی بخاطر حرف پوچ اونا

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
دیگه ازدواج کردی بچه بازی درنیار 

خوب خدایی تو بودی ناراحت نمیشدی در حالی ک با هم خیلی راحتیم و شوخی میکنیم منو جز خودشون ندونستن 

خوب خدایی تو بودی ناراحت نمیشدی در حالی ک با هم خیلی راحتیم و شوخی میکنیم منو جز خودشون ندونستن  ...

نه برا چی ناراحت شم بخوای برا این چیزا کوچک کوچک ناراحت شی که دیکه واویلاست 

انقدر زندگی سختی داره ....

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
عزیزم به دل نگیر و اروم باش و راحت بخواب.ارزش نداره چشمای نازنینتو خیس کنی بخاطر حرف پوچ اونا

ممنون عزیزم خیلی خوبی 

ممنون عزیزم خیلی خوبی 

خواهش میکنم عزیزم 

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
نه برا چی ناراحت شم بخوای برا این چیزا کوچک کوچک ناراحت شی که دیکه واویلاست  انقدر زندگی سختی ...

من خیلی زودرنج و کینه ا یم 

خوب خدایی تو بودی ناراحت نمیشدی در حالی ک با هم خیلی راحتیم و شوخی میکنیم منو جز خودشون ندونستن  ...

تاحالا ده بار برا خواهرشوهرم خواستگار اومده حتی یه بار بله برونم گرفتن مارو نگفتن این یعنی از خودشون ندونستن گرچه بازم بدرک

من خیلی زودرنج و کینه ا یم 

خودتو داغون میکنی اعصابتم ضعیف 

زیادجدی نگیر منم مثل توام زود ناراحت میشم اعصابمم داغون میشه روزها فکر میکنم ولی واقعا زندگی انقدر ارزش فکر و غصه خوردن نداره

تاحالا ده بار برا خواهرشوهرم خواستگار اومده حتی یه بار بله برونم گرفتن مارو نگفتن این یعنی از خودشون ...

دقیقا این بلا هم سرم اومد ولی چون ب شوهرم هم نگفتن مهم نبود برام اگر ب خودم تنها نمیگفتن ناراحت میشدم ولی این حرکت واقعا ناراحتم کرد من خیلی دل نازکم امکان نداره از یکی ناراحت شم و اشک بریزم و بلایی سرش نیاد 

الانم چون در بیرونمونو قفلش قلق داره فقط شوهرم میتونه باز کنه  و گر ن الان اژانس میگرفتم میرفتم