2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 80 پست
ماها باید به سلیقه های هم احترام بزاریم  اون موهاشو رنگ کنه هنجار شکنی کرده ولی من مجبورممممم ...

شمام هنجارشکنی کردی

اگه دلیلت قانع کنندست مثل بیماری که باید حقیقتو بهش بگی.اگرنه کار شمام هنجارشکنیه

🍁
عزیزم زیبایی خانم به موهاش هست نکه بگم مو‌ کوتا بده ولی واقعا بعد یه چند مدت خودتم خسته میشی بنظرم ا ...

دست خودم نیست به خدا 

کی از موی بلند بدش میاد که من بدم بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بهش میگم  ولی دوست دارم جوری بهش بگم و توجیحش کنم که قانع بشه و نره  ولی نمیدونم چی ...

وقتی دلیلشو نمیگی من الان چطور راهنماییت کنم جواب همراه دلیل قانع کننده کمکت میکنه

دست خودم نیست به خدا  کی از موی بلند بدش میاد که من بدم بیاد

عزیزم قاطعانه مشکلت رو بهش بگو بگو اگه میتونی به انتخابی که من کردم احترام بزاری که میتونم بهت فکر کنم ولی اگه نمیتونی بپذیری که مسئله جداست

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
فقط صداقت شرایط رو بگو اون آدمه حق انتخاب داره دوست داری طرفت پنهون کاری کنه بعد وسط زندگی بفهمی چی ...

من از اول تاپیک هم گفتم که میخوام بگم 

به خاطر طرز مطرح کردنم تاپیک زدم 

اصلاااااااااا هم قصد قایم کردن ندارم

بعدش چی؟؟؟؟

بعدش بلند میشه دیگه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️