2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 80 پست
بعدش چی؟؟؟؟

بگو که موهام بلند بود اذیت میکرد و ریزش داشت و...زدم که تقویت شه

بعدا هم بگو اگه بلند شه میزه و...نمخوام بلند شه و مدام کوتاه کن

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو یه چند وقته موهام ریزش داره دکتر بهم گفته باید چند مدت کچل کنی 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
دوستان واقعا جدی پرسیدم😔

شوخی کردم گلم

بگوووو ریزشمو داشتم شدید دنبال ویتامینه بودم گفتند  موهات هم کوتا کنی بهتر جواب میده چون ساقه هاش ازبین رفته بووود

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
بگو که موهام بلند بود اذیت میکرد و ریزش داشت و...زدم که تقویت شه بعدا هم بگو اگه بلند شه میزه و...ن ...

یه جواب دندون شکن و سکوت کننده بهم بدید 

اخه این یه استقلال فردیه چرا باید توضیح بدم😔

عزیزم راستشو بگو بگو من دوس ندارم موهام بلند باشه با موی کوتاه راحت ترم 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
یه جواب دندون شکن و سکوت کننده بهم بدید  اخه این یه استقلال فردیه چرا باید توضیح بدم😔

دندون شکن میشه به توچه اگه میخوای اینو بگو

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
واقعاااااا میپذیره ؟؟؟؟؟

آره عزیزم چرا نپذیره خیلی ها هستن برای تقویت موهاشون کچل میکنن بگو موهام آسیب دیده بود ریزش داشت دکتر گفته حتما باید چند مدت کچل کنی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)