2777
2789
عنوان

اسم پسر

124 بازدید | 14 پست

سلام کسی که سیدِ واسه پسرش اسم هایی مثل کارن و دایان و جانان می‌تونه بزاره؟ یا محدودیت خاصی داره؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
داره
3
15%
نداره
16
84%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایان و جانان واس پسر نزار من برای دختر دیدم.و احتمالن اسمهای مشترک هستن

و یکی از قواعد انتخاب اسم اینه که از اسمهای مشترک استفاده نشه بهتره..خدای نکرده فردا پسر خوی دختر میگیره.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
دایان و جانان واس پسر نزار من برای دختر دیدم.و احتمالن اسمهای مشترک هستن و یکی از قواعد انتخاب اسم ...

وای اسم پسر منم ماهور 😭😭😭

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
وای اسم پسر منم ماهور 😭😭😭

اسم پسرت ماهوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ان شالله نامدار باشه...مرد بارش بیار..دیگه تربیتش قسمت اعظمش دسته خودته...حالا صد درصد برای همه صدق نمیکنه این جمله ولی نزارید بهتره

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اسم پسرت ماهوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ان شالله نامدار باشه...مرد بارش بیار..دیگه تربیتش قسمت اعظمش دسته خودت ...

آره به اصرار شوهرم 

پسر بزرگم ماهان اینو گذاشت ماهور 

قرار بود مهراد یا مهراب باشه رفت شناسنامه گرفت به اسم ماهور 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
آره به اصرار شوهرم  پسر بزرگم ماهان اینو گذاشت ماهور  قرار بود مهراد یا مهراب باشه رفت ش ...

اسم مشترک اصلا بد نیست و اتفاقا خیلی قشنگه مهم نظر خود خونوادس نه نظر بقیه

اسم پسرت ماهوره؟نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ان شالله نامدار باشه...مرد بارش بیار..دیگه تربیتش قسمت اعظمش دسته خودت ...

سلامت باشی عزیزم 

اصلا این اسمو برای پسر دوست نداشتم 😭

حاله دیگه گذاشتی ناراحتی نکن..مخصوصن جلوی خود بچه...

چشم 

یکسالشه کاش میشد عوض کنم 

چشم  یکسالشه کاش میشد عوض کنم

بخدا این مردا ی کارایی میکننااا

مهراد مهراب قشنگتراز ماهور بود

اسم دخترمنم شوهرم انتخاب کردم من گفتم النا گفت نه رفت محدثه گرفت 😁اسم محدثه رو دوس دارم ولی النا بیشتر

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
بخدا این مردا ی کارایی میکننااا مهراد مهراب قشنگتراز ماهور بود اسم دخترمنم شوهرم انتخاب کردم من گف ...

اوهوم 🤕

النا قشنگتره