2777
2789
عنوان

چرا باید یه پدر اینجوری باشه😔

153 بازدید | 9 پست

من باردارم و چند روزی تا زایمانم مونده خونم شهرستانه و اومدم چند روزه بخاطر زایمان اینجا بمونم پدرم برگشت بهم گفت تو گدایی اومدی چند ماهه از ما میخوری.

به خاطر مامانم موندم وگرنه داشتم برمیگشتم خیلی دلم شکست رفتم حمام و کلی گریه کردم

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

🙁🙁

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه داریم منم بابام خیلی وضعش خوبه دوروز اضافه ار بیام خونش اخم و تخم میکنه الان مال پدرزن ش تقویم گرفته بود گفتم از سرکوچع خریدی گفت آره گفتم منم همش یادم میره بگیرم ی کلام نگفت بردار مال تو مال پدرزنم دوباره میخرم😢

همه داریم منم بابام خیلی وضعش خوبه دوروز اضافه ار بیام خونش اخم و تخم میکنه الان مال پدرزن ش تقویم گ ...

پدر منم وضعش خیلی خوبه ولی بیش از حد خسیسه

نمیشه مادرت بیاد شهر شما؟؟ من جات بودم فرداش میرفتم خونم 

بدبختی اینجاست دکترمو اینجا گرفتم چند روز بیشتر به زایمانم نمونده میترسم حرکت کنم وگرنه مامانمم برمیداشتم میرفتم

خساست هم ی جور مریضیه عزیزم فک کن بابات مریضه ی چی میگه دیگه پدره چاره ای نیس از ی گوش بگیر از اون یکی بیرون سعی کن بابات اومد خیلی جلو جشمش نباشی از اول هم میدونستی خسیسه نباید میومدی خونشون میموندی