2777
2789
عنوان

سریال ریودیل «Riverdale »

204 بازدید | 13 پست

کسی دیده ؟ قشنگه ؟ ینی ارزش دیدن داره یا برم سراغ یه فیلم دیگ‍؟⁦🤗

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سریال grimm دیدی؟  انقدر دوسش داشتم تعطیلات عید ۶ فصلشو دیدم.  سریالی که گفتی رو ندیدم

حتما نگا میکنم 💞

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ
اگه pretty little liars رو دیدی اینم مثل همونه، من که خوشم نمیاد البته اگه 15 16 سالت باشه احتمالا ...

نه دیگ سن ما ازینا گذشته 😁💕

نه دیروز ی صحنه تو ماهواره دیدم ازش خوشم نیومد 

💞💞💞

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز