2777
2789
عنوان

روزه و چله

177 بازدید | 4 پست

سلام.. من قراره از هفته بعد برای حل یه مشکلی چله بگیرم . باید از گناه پرهیز کنم و نمازم اول وقت باشه.

میخواستم امسال روزه نگیرم .چون تو این شرایط کرونا باید آب زیاد بخوریم و سوزش معده هم دارم...اما از یه طرف نگرانم چله مو خراب کنه. چیکار کنم ؟⁦☹️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

( جنگ رسانه ای با روزه):

حضرت علی (ع

دو چیز باهم یکجا نمیشود  بیماری با گرسنگی  و سلامتی با سیری

همه میگفتن آفریقایی ها چون گرسنه هستن زیاد بیمار میشوند ولی در بحث ویروس کرونا از همه کمتر مبتلا شده اند چرا ؟؟؟

*چرا رسانه ها نگران روزه گرفتن ما شده اند؟!!!!

. *بی بی سی لندن ، من و تو #بهایی ها ، صدای آمریکا ، ایران اینترنشنال همه دارن نگران روزه گرفتن مسلمانان در ماه رمضان میشوند و این هم جالبه!!!!!!*

. *تیتر خبری این روز شبکه های #ماهواره بیشتر درباره ضررهای روزه گرفتن بر بدن ما  شده است. با آب و تاب برخی فتواها را دستکاری کرده و پس و پیش آن را میزنند و در بوق کردن که مردم ایران روزه نگیرید که سیستم دفاعی بدنتون ضعیف میشه و کرونا می گیرید!!!!!*  

اگه بخواهید راه درست را تشخیص بدهید ، هر چی دشمنان اسلام گفتند برعکس عمل کنید . واقعا توصیه جالب و کاربردی هست. در همه زمینه های سیاسی ، اقتصادی ، دینی ، بهداشتی کاربرد داره؛ هر چی گفتن بر عکس عمل کنید .*

*هموطن عزیز ، برادر و خواهر گرامی*  

روزه گرفتن دستور خداست ، در ماه_رمضان واجب شده ، دین خودتون را نگه دارید ، نگذارید وسوسه های شیاطین انس در شما اثرگذار بشه ،

روزه گرفتن سیستم دفاعی بدن را تقویت میکنه ،  چرا وقتی مریض میشیم اشتهای غذا در بدن کاهش پیدا میکنه؟!!!👈 این واکنش طبیعی بدن هست ، چون میخواد با بیماری مبارزه کنه ، از طریق مغز به سیستم اعصاب و گوارش بدن دستور داده میشه و اشتها کم میشه ، تا سیستم دفاعی بدن تقویت بشه و فرصت مبارزه با بیماری را داشته باشه.*

(درحدتوان این متن راپخش کنید)

بهترین اتفاق زندگیم در تاریخ ۹/۹/۹۹اتفاق می افته من امیدوارم

حاج آقای فلاح زاده: با عنایت به فتاوای مراجع معظم تقلید و رهبر معظم انقلاب و با توجه به نظر تخصصی پزشکان که در این مسأله صاحب نظر هستند، من وظیفه آحاد مردم را عرض می‌کنم. گرچه مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی که در حوزه علمیه هست بیانیه‌ای را صادر کردند. اما کسانی که از سلامت جسمانی برخوردار هستند، اینها ضمن مراعات مسائل بهداشتی مربوط به کرونا، مثل سالهای گذشته روزه خود را به جا 

شریعتی: خیلی‌ها می‌گویند به خاطر این بیماری باید مکرر آب خورده شود. این نکته‌اش چیست؟

حاج آقای فلاح زاده: در بعضی بیانیه‌ها این نکته نیامده بود اما بعضی متخصصان که صحبت کردند توضیح دادند این فی نفسه امر لازمی نیست. اگر دهان خشک نباشد بهتر است و راهنمایی کردند که می‌توانند آب در دهان بریزند و برگردانند. این برای روزه ضرری ندارد. افراد سالم نگران این مسأله نباشند.

شریعتی: بحث ترس و خوف از بیماری هم هست. 

حاج آقای فلاح زاده: در پاسخ به سؤالی که از مقام معظم رهبری شد و فتوای ایشان صادر شد، مراجع دیگر هم همین نظر را دارند. این فتوایی که صادر شده با سالهای دیگر فرقی ندارد. ایشان فرمودند: اگر این ترس مبنای عقلایی داشته باشد یعنی افراد عقلایی این ترس را بجا بدانند، اولاً این ترس ربطی به روزه ندارد و مربوط به کروناست، اگر کسی واقعاً بخاطر روزه‌داری می‌ترسد مبتلا به بیماری کرونا بشود و این ترس مبنای عقلایی داشته باشد روزه بر او واجب نیست، عقلای این مسأله که پزشکان متخصص هستند، می‌گویند: این ترس بجا نیست. شما دو وظیفه داری، یکی وظیفه شرعی و دینی که باید روزه بگیرید. یکی هم وظیفه بهداشتی که باید نکات بهداشتی را رعایت کنید تا مبتلا به کرونا نشوید. اگر نکات بهداشتی را رعایت کنید و سالم هم باشید، می‌توانید روزه بگیرید. از نظر حکم شرعی هم اینگونه افراد با ترسی که بسیاری هم از شایعات است، وظیفه دارند روزه بگیرند و این ترس یک ترس عمومی است و ربطی به روزه‌داری ندارد و مبنای عقلایی ندارد. انشاءالله همه افراد سالم که روزه برایشان ضرری ندارند بتوانند روزه‌هایشان را مثل سالهای گذشته بجا بیاورند.