2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لک کوچیک قهوه ای اوایل بارداری. ممکنه چندروز طول بکشه. استراحت میخواد. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
 لک کوچیک قهوه ای اوایل بارداری. ممکنه چندروز طول بکشه. استراحت میخواد. 

راستش من چندروزپیش تست زدم یه خط کمرنگ افتادالان لک قهوه ای دیدم دیروزخیلی پیاده روی داشتم

راستش من چندروزپیش تست زدم یه خط کمرنگ افتادالان لک قهوه ای دیدم دیروزخیلی پیاده روی داشتم

چندروز عقب انداختی؟  سابقه تاخیر داشتی؟ 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
لک بینی گلم

من تقریبا از هفته 6 تا 8 داشتم.بعضی اوقات مشکلی نیس مثل من گاهیم دلیلش هماتوم و این چیزاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

استراحت کن تا وقتی میری آز میدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پنج روز.اتواقدامم

ان شاء الله بارداری. 

بازم تست بزن اگه پررنگ تر شد بارداری. 

2824
2823
2791
2779
2792