2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک کوچیک قهوه ای اوایل بارداری. ممکنه چندروز طول بکشه. استراحت میخواد. 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
 لک کوچیک قهوه ای اوایل بارداری. ممکنه چندروز طول بکشه. استراحت میخواد. 

راستش من چندروزپیش تست زدم یه خط کمرنگ افتادالان لک قهوه ای دیدم دیروزخیلی پیاده روی داشتم

راستش من چندروزپیش تست زدم یه خط کمرنگ افتادالان لک قهوه ای دیدم دیروزخیلی پیاده روی داشتم

چندروز عقب انداختی؟  سابقه تاخیر داشتی؟ 

گل پسرم دوستت دارم و هیچوقت از یادم نمیبرمت...بدجور دلتنگ تکوناتم خوشگلم...😔هعععععععععععععععی 
لک بینی گلم

من تقریبا از هفته 6 تا 8 داشتم.بعضی اوقات مشکلی نیس مثل من گاهیم دلیلش هماتوم و این چیزاس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

استراحت کن تا وقتی میری آز میدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پنج روز.اتواقدامم

ان شاء الله بارداری. 

بازم تست بزن اگه پررنگ تر شد بارداری. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز