2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت تضمینی بدون سنوگرافی😊

2073 بازدید | 136 پست

دوستان من قبلا هم تو این زمینه صحبت کردم بازم واسه اونایی ک علاقه دارن میگم و توضیح میدم 

اول اینکه این روش ۹۹درصد درسته 

دوم اینکه نباید سقط داشته باشین وگرنه محاسبات بهم میریزه.حتی ممکنه واس بعضیا ک اشتباه میشه سقط فراموش شده داشتن یعنی سقط کردین ولی نفهمیدین مثل پری باشدت بیشتر

سوم اینکه تاریخهارو ک میگم درست بنویسین و محاسبه کنین

و مهمترینش اینکه خیلیا میتونن ۹۰درصد انتخاب جنسیت رو بذارن اقدام براساس این روش

اسم روش هم سال رحمی هست این ترجمه شدست نمیدونم ب فارسی روان چی میشه

میتونین واس خودتون یا اقوام و حساب کنین ببینین درست درمیاد یا ن ۹۹درصد دقیق و درسته

خوب حالا اموزشش و میگم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱.واسه بچه اول 

تاریخ تولد دقیق خودتون رو بنویسین مثلا ۲۰ مهر ۷۰

بعد بترتیب همینجور ادامه بدین برین بالا تا برسین ب تاریخی ک اقدام کردین و باردارشدین

بعد طبق قانون سال رحمی سال اول دختر سال بعدی گرمی و سردی رحم بر اون اساسع

۲۰مهر۷۰ تا۲۰مهر ۷۱دختر

۲۰مهر۷۱ تا۲۰مهر۷۲پسر

۲۰مهر۷۲تا۲۰مهر۷۳دختر

همینجور ادامه بدین تا برسه ب تاریخ اقدامتون

مثلا اگر این خانم بین تاریخ ۲۰نهر۷۱تا ۲۰مهر۷۲ اقدام کرده و باردار شده بچش۹۹درصد پسره

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

خیلیام اشتباه میگن چون کلا اشتباه مینوسین و اشتباه حساب میکنن وگرنه ۹۹درصد درست و دقیق

خود من ۳تا بچه هام درست بوده و تاحالام فامیل و همکار بجز اونایی ک سقط داشتن اشتباه نشده🙄