2777
2789
من خواستم راهنماییتون کنم! وگرنه من از قیمت مای بی بی خبر ندارم. ولی همین مولفیکس و پریما رو از دا ...

من برای پسرم دو ماه پیش خریدم ۵۸ هزار ۶۰ تایی بابام خریده بود ۵۸ هزار ۶۸ تایی حالا خط هشدار تعویض هم داشت 

مولفیکس اون از عمده فروشی خریده بود 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم من گیر ندادم سوال برام پیش اومد و سوال کردم  اما با شوخی. آون خانمم که اومده تو این تا ...

خدا کمکت کنه مشخصه پر از عقده ای حالت خرابه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
در کنار شیر خودت میدی دیگه ؟؟؟ بچه کلا شیر خشکی باشه دوتا واسه ی هفته اشه

من پسرم ۱۵ ماهشه.

چند روزه خیلی به شیشه وابسته شده.

دیگه غذا نمیخوره خیلی.

چیکارش کنم؟

در هفته سه تا یا چهارتا قوطی شیر میخوره

خب من تعداد زیادشونو میگیرم مسلما گرون ترن واینکه واقعا هم سه روزه تمومه چون بچمو تندتند عوض میکنم.. ...

نگفتم که کلاس میزاری میگم بسته ای چقدره که ۱۰ بستش میشه ۲۰۰ تومن اونجور که من حساب کردم ماهی ده بسته میشه خرجت ولی گفتی ۲۰۰ تومن موندم !؟

من پسرم ۱۵ ماهشه. چند روزه خیلی به شیشه وابسته شده. دیگه غذا نمیخوره خیلی. چیکارش کنم؟ در هفته س ...

اگه پاستوریزه میدی کمتر کن جلو خوردن غذاش میگیره

من پسرم ۱۵ ماهشه. چند روزه خیلی به شیشه وابسته شده. دیگه غذا نمیخوره خیلی. چیکارش کنم؟ در هفته س ...

شیشه روترک بده باقاشق بهش شیربده 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

زیاد شیر میخوره که غذا نمیخوره

دختر من در هفته دو قوطی شیر خشک میخوره

هروقت گشنه اش شد سریع براش غذا بیار ، اگر هم شیر درست میکنی کم درست کن که سیر نشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
من خواستم راهنماییتون کنم! وگرنه من از قیمت مای بی بی خبر ندارم. ولی همین مولفیکس و پریما رو از دا ...

باشه عزیزم.من قیمت روشو نگاه کردم و گفتم. نمیرم از همسرم تک تک قیمت جنسارو بپرسم که😐

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
نگفتم که کلاس میزاری میگم بسته ای چقدره که ۱۰ بستش میشه ۲۰۰ تومن اونجور که من حساب کردم ماهی ده بسته ...

حدودا ماهیی ۲۰۰ هزار اونم اوایل زایمان کم کم کمتر میشه من دو تا بسته ۶۰ تایی میخرم برای یه ماه ۱۲۰ اینا میشه حدودا

مشخصه خود درگیری داری  سوال پرسیده هرکی هم تجربه اش رو میگه چرا اومدی به بقیه میگی دروغگو ؟؟؟؟ ...

اتفاقا شما عقده تو وجودت داره فوران میکنه. من خواستم آون خانما دلداری بدم و با شما نبودم. شما منو ریپلای کردی من با شما صحبتی نداری. 

ب