2777
2789
چرا عصبانی میشی مگه گفتم فقط خرج پوشکه 

خواهرجان من کجا اعصبانی شدم خواب خوابم 

دیگه نی نی سایت و اونم موضوع پوشک اعصبانیت داره؟😨

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزهادارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بسته ای چقدره که مثلا اگه ۳ روز یه بسته میشه ماهی ۱۰ بسته ؟ ۱۰ بسته ۲۰۰ تومن!؟

خب من تعداد زیادشونو میگیرم مسلما گرون ترن واینکه واقعا هم سه روزه تمومه چون بچمو تندتند عوض میکنم...دیگه پوشک بچه چیه که بخوایم‌دروغ بگیم یا کلاس بذاریم اونم‌چیزی که بچه توش خرابی میکنه😐😐

ینی همراه شیر خودت شیرخشکم میدی؟ به نظرت اگه فقط بخوام شیرخشک بدم چند روزه تموم میکنه یک قوطی رو؟

هفته ای یه دونه اگه کم خوراک باشه اگه پر خور باشه ماهیی ۵ تا 

من همراه شیر خودم میدم از روز اول تولدش خریدم دادم کمکی

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
این خانم کلا اومده گیر بده. من میگم واسه مهمونیو بیرون پمپرز میبندم که جذبش بالاس و نمیسوزونه.تو خو ...

😂😂😂😂😂😂

اخه چرا باید دروغ بگیم مگه جایزه میدن 

من کلا از اول واسه بچم پریما گرفتم بخاطر اینکه پوستش حساسه و پریما و پمپرز خیلی لطیف تر از بقیه مارک ها هستن 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پوشک پریما دونه چهار هزار وخورده ای میشه روزی ۶ بار هم عوضش کنم میشه ۲۵ تومن ،دیگه در ۳۰ روز ضرب کنی ...

خوب حالا  کی با تو بود تو 20بار شاید بخوای بچتو عوض کنی یا مارک گرون بخری من این و به کسی توضیح دادم که نگران قیمت پوشک بود و معلومه قیمتش براش مهمه. در حالت نرمال 5بار بچه رو عوض کنی با به مارک متوسط روبه خوب مثل مولفیکس همین قیمت که من گفتم

ب
خوب حالا  کی با تو بود تو 20بار شاید بخوای بچتو عوض کنی یا مارک گرون بخری من این و به کسی توضیح ...

مشخصه خود درگیری داری 

سوال پرسیده هرکی هم تجربه اش رو میگه چرا اومدی به بقیه میگی دروغگو ؟؟؟؟؟

اگر اینجوریه لابد تو داری دروغ میگی دیگه

عقده ها و خشم هاتون رو نیارید تو سایت لطفا

در کنار شیر خودت میدی دیگه ؟؟؟ بچه کلا شیر خشکی باشه دوتا واسه ی هفته اشه

اره کمکی میدم شیر خودم میخوره روزی دو بار شیر خشک ۹۰ سی سی میدم 

اگه همش شیر خشک بخوره بزرگتر بشه بیشتر میخوره

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
نه عزیزم گرون نمیدن.از هایپر هم میخرم.سایز ۶ معمولی قیمتش ۶۷ تومنه اما من سایز ۶ پلاس میخرم.برید سوا ...

من خواستم راهنماییتون کنم!

وگرنه من از قیمت مای بی بی خبر ندارم.

ولی همین مولفیکس و پریما رو از داروخونه میخرم گرونتر میدن اکثرا.

راستی معمولا اون قیمتی که روش درج شده رو نمیدن.معمولا ده دوازده تومن ارزونتر میدن.مثله خیلی چیزای دیگه.

مثلا تن ماهی روش زده ۱۸ تومن ولی اکثرا ۱۲ تومن میدن

نه عزیزم گرون نمیدن.از هایپر هم میخرم.سایز ۶ معمولی قیمتش ۶۷ تومنه اما من سایز ۶ پلاس میخرم.برید سوا ...

خیلی گرونه😣

منم ۶ میخرم تعدادش کمه اونوقت قیمت بالا😣😣آدم رورش میاد

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
مرسی عزیزم از وقتی شیرخشک دادی رشد بچتون بهتر شده؟ یا فرقی نکرده؟ میشه وزنشو بگی

فرق زیادی نکرد از اول نرمال بود ، وزنش نرمال بوده قدش ولی بلندتر از نموداره که ژنتیکیه به شیر خشک ربط نداره😃

این خانم کلا اومده گیر بده. من میگم واسه مهمونیو بیرون پمپرز میبندم که جذبش بالاس و نمیسوزونه.تو خو ...

نه عزیزم من گیر ندادم سوال برام پیش اومد و سوال کردم  اما با شوخی. آون خانمم که اومده تو این تایپیک کلاس بیخود میزاره که ماهی یک میلیون پوشک میبندم داره به این خانم که تایپیک زده استرس وارد میکنه. کسی که همچین تایپیکی میزنه مطمینن پول پوشک براش سنگینه. منم دلداریش دادم و قیمت ی مارک معمولی را با جزییات بهش گفتم. پس من نیومدم گیر بدم

ب