2777
2789
عنوان

تایپک خداحافظی😊

319 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من میخوام از این سایت کلا برم چون تو تایپک قبلیم خیلی باهام بد برخورد شد من درسته ۱۵ سالمه ولی دلیل نمیشه چون میام تو نی نی سایت اینطور باهام برخورد شه خیلی ناراحت شدم بالاخره هر کسی مشکلاتی داره حتی خیلیا با ۱۵ سال سن از یه ادمه ۲۰ ساله عاقل ترن پس سن یه عدده منم اصلن نمیخواستم تو این سایت کار بدی کنم😂فقط یه مشکل داشتم فکر کردم اینجا بپرسم بهم کمک میکنن اما کاملا اشتباه میکردم چون بیشتریا فقط قصد فوضولیو حسادتو داشتن و از اوناییم که کمکم کردن ممنونم دیگه نیازی به این سایت ندارم فقط واسه مشکلم بود که اونم موضوعش بسته شد خدافظ😻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻

درو ببند

درررررر

دددددر

عععع در باز موند 

ععععع

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب توبه کسی کاری نداشته باش نرو☹️☹️

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

همینمون مونده بود یه دختر بچه بیاد این حرفارو به ما بزنه 

چرا اخع؟،؟؟

بعدشم مطمعنم باز میای

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
همینمون مونده بود یه دختر بچه بیاد این حرفارو به ما بزنه  چرا اخع؟،؟؟ بعدشم مطمعنم باز میای

ههه نکه خودت خیلی میفهمی من مودبانه باهات حرف زدم لیاقت نداشتی هرهر من کلامو باد بیاره اینجا نمیااام عمرا تو بمونو سایتتو ادم بزرگات ترجیح میدم بین شماها که در همین حد میفهمین نمونم 

سمیه نرو😐

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐