2777
2789
یا هر اسم‌مذهبی دیگه ای اگه میدونید بگید

محمد خیلی تکراریه من پسرخاله پسر دایی پسر عمو برادر، شوهر، هممممه محمدن مث new folder کامپیوتر میمونه  یه اسم مذهبی خوشگل دیگه بزار

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
اصلا محمد میزارن اسمو که ممد صدا کنن😂😂😂

خیلی بده واقعا

من بخاطر همین فرهنگ غلط بعضی اسامی رو نمیذارم مثل خدیجه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلن هردو هیچوقتم قدیمی نمیشن  جدیدا دیدم محمد صدرا زیاد میزارن

منم گذاشتم مخمدصدرا
همه اول گفتن سخته دو. اسمه ولی چون. خودمون دواسم صدا. میکنیم بقیه هم عادت. کردن به همین راحتی اصلا هم سخت نیست👍

بله تو قسنگ بودنش شکی نیست ولی اخه 3 تا علی تو یه خانواده ـ؟!

پسر من سومین علی تو خانواده خودمه 

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
😂😂

والا😂

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
الیاس اسم داییمه که توی جونی فوت شد 😔😔

آخی خدا رحمتش کنه، ناراحت شدم 😔 

ببخشید وسط تاپیک اسم میگم 

من ختم قرآن گذاشتم برای ماه رمضون هدیه به اموات اگر دوست داری شرکت کن