منم محمدحسین دوس دارم ولی طولانی نیست؟ امکان داره بقیه کامل صدا نکنن؟ بعدشم اسم پسر ابجیم امیرحسین ...
سلام
محمد عالیه البته اگر شکسته صدا نکنین
من پسرم علی، ان شاالله پسر دیگه داشته باشم میذارم عمار
اما برای شما مرتضی یا عماد رو پیشنهاد میدم. هم مذهبی هست و هم نسبتا کمه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلام محمد عالیه البته اگر شکسته صدا نکنین من پسرم علی، ان شاالله پسر دیگه داشته باشم میذارم عمار ...
اصلا محمد میزارن اسمو که ممد صدا کنن😂😂😂
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
مرتضی اسم پسر عممه سنشمزیاده خوشمنمیاد علی واقعا اسم قشنگیه نامدار باشه
ممنون عزیزم
دو تا از دوستای من پسراشون مرتضان. اینقدر ناز و مودبن که حدنداره