2821
2789
عنوان

دعانویس

79 بازدید | 8 پست

من خودم اعتقادی ندارم و اصلا سمتش نرفتم تاحالا اما دخترخالم خیلی تو این داستاناست و دیدم برای خیلی از اطرافیانش دعا میگیره الان چند وقته باهم دعوا و قزع رابطه کردیم شدید میترسم برای منم بگیره که زندگیم بهم بریزه خیلی میترسم به نظرتون بگیره چون من اعتقاد ندار اثر داره

نترس تو خونه ای ک قرآن خونده میشه هیچ دعایی اثر نداره و فقط شر اون دعا ب کسی ک اینکارو میکنه برمیگرده

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله اثر داره😐

یکی به چشم نظر هم اعتقاد نداره و هست خود خداهم گفته

حالا اینم هست😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سوره بقره بخون چله بگیر اگه طلسمت کرده باشه بخودش برمیگرده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اخه چندبار دیدم دعا گرفته و انجام شده اما هیچ وقت خودم نرفتم دنبال اینکارا و به نظرم اصلا کار درستی ...

هیچی نرو هرگز سمت دعانویس نرو اینا شیادن

دعانویس واقعی پول نمیگیره پولم بگیره خیلی کمه مبلغش

چند تا راهکار واست میفرستم انجام بده

اخه چندبار دیدم دعا گرفته و انجام شده اما هیچ وقت خودم نرفتم دنبال اینکارا و به نظرم اصلا کار درستی ...

ادم مذهبی نیستم اصلا ولی به این نتیجه رسیدم به خدا اعتماد کنی و چشم امیدت خدا باشه جواب میگیری

اینا رو انجام بده

۱. تا ۴۰ روز نماز اول وقت بخون جوری که با اولین الله اکبر نمازتو شروع کنی ، نماز صبح بیدار نمیشی قضاشو حتما بخون بعد ۴۰ روز هم همیشه نمازتو سر وقت بخون نمازتم قضا شد حتما قضاشو بخون 

۲. صبح ظهر شب ایت الکرسی و چهارقل رو بخون به خودت بدم خصوصا شبا روزهای زوج موقع اذان مغرب یا موقع غروب افتاب اسپند دود کن توی خونه

۳. بعد هر نماز صلوات بگو یه دور تسبیح و استغفرالله ربی و اتوب الیه ورد زبونت باشه 

دروغ نگو غیبت نکن تهمت نزن اگرم اینکارارو کردی استغفار کن 

۴. موقع اذان بذار اذان با صدای بلند توی خونه پخش بشه

تا ۴۰ روز یا ۶۰ روز سوره بقره رو بلند بخون یا صوتشو گوش بده یا بذار توی خونه پخش بشه

۵. روی اب ۷۰ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن رو بخون و هر دفعه به اب بدم یعنی ۷۰ بار میخونی ۷۰ بار باید به اب فوت کنی هربار بعد از تموم شدن آیه

میتونی اب رو تا چند روز بخوری میتونی هم هر روز به اب بخونی و خودت و بقیه بخورن نیازی نیست کسی بدونه

۶. تا ۱۴ روز نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون جوری تنظیم کن که پریود نشی و ۱۴ روز پشت سر هم باشه

لینک نماز هم اینه 

نماز رو اگه میدونی دعا گرفته بخون اگر نه نیازی نیست

۷. چهار گوشه قران رو به اب بزن بریز چهار گوشه خونه و اتاقا و جلوی در جایی که پا نره روش

۸. میتونی سرکه بپاشی چهارگوشه خونه و جلوی در ورودی 

از دست دخترخاله ت هم ترشی و غذاهای دیگه اصلا نگیر گرفتی هم مستقیم بریز سطل اشغال اصلا نخور

سلام گلم خوبین منم مشکلم پیداکردم نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم لطفا بهم راهنمایی کنین