2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25سالمه عزیزم

خوبه 

هنوز جا برا فراموش کردن داری

مثل من نیستی سنت مرزی باشه 

ینی پیر شدما

بیشترر مادرمو میبینم بخاطر من معدش ناراحته تپش قلب داره

ناراحتم 

برادرم عاشق مادرمه اون کلی بهم سرکوفت میزنه😭

خودت دست بکار شو 😑هرچی که خانواده بگن که نباید گوش کنی .مخصوصا حرف زور .حالا یک جلسه ببیننش. یا یه ...

بد بختی همینه دیگه خیلی وقته به مادرم میگم

میگم این موضوع باید مادر دختری حل میشد که نشد😭

خوبه  هنوز جا برا فراموش کردن داری مثل من نیستی سنت مرزی باشه  ینی پیر شدما بیشترر ماد ...

😢😢من از نظر روحی و جسمی بهم ریختم .ده کیلو کم کردم .جلو موهام خیلی ضایع سفید شده پرکلاعی میزارم.تازه سن ازدواج رسیدی مگه چند سالت دختر بیخیال بابا.سرکوفت خیلی بده. ..بمیرم برات     

بد بختی همینه دیگه خیلی وقته به مادرم میگم میگم این موضوع باید مادر دختری حل میشد که نشد😭

حس میکنم از خودت نمیتونی دفاع کنی .یا حرف گوش کن .از دهه هشتادیا یاد بگیر .مگه دختر بچه ای .  

حس میکنم از خودت نمیتونی دفاع کنی .یا حرف گوش کن .از دهه هشتادیا یاد بگیر .مگه دختر بچه ای .  

دقیقا !!!

فقط این یا رو متوجه نشدم 

گفتی یا حرف گوش کن 

حرف خانوادمو ینی؟؟

من دانشگاهم شهرستان بود .خوابگاهی بودم .یکی از هم کلاسی هام که ترم آخر بود سر دوستی باز کرد.منم آفتا ...

منم شرایطی مثل شما رو دارم 

میشه بگین الان درچ حالین.مجردین؟؟

خانوادتون باهاتون چطورین

منم واسه اولین بار با یه ادم اشتباهی دوس شدم. دوسش داشتم .ولی حیوون بود . خانوادم فهمیدن.دیگه خلاصه ازم چیزی نمونده

میخام ببینم شما چیکار کردین

خوبه  هنوز جا برا فراموش کردن داری مثل من نیستی سنت مرزی باشه  ینی پیر شدما بیشترر ماد ...

منم ۲۹سالمه مادرمم بخاطرمن حالش بده داداشمم همش بمن سرکوفت میزنه.

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.