2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

178 بازدید | 23 پست

مامانای عزیز علائم پارگی کیسه آب چیه 

من هفته ۱۹ رو رد کردم چند هفتس به شدت ترشح دارم گاهی ترشحاتم مثل آب میمونه 

شرتم خیس میشه ن خیلی مثلا دو بند انگشت یعنی ممکنه کیسه آب با شه 

به دکتر مراجعه کن خدایی نکرده مشکل پیش نیاد

زچشمت چشم آن دارم که ازچشمم نیاندازد  به چشمانی که چشمانم به چشمان تو می نازد  زکات چشم؛چشمی سوی ما کن   که چشمم را به جز چشمت دگر چشمی نمیسازد  

نه ترشحات عادیه همه دارن

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ترشحات عادیه همه دارن

خیلی زیاده تا حالا چند بارم به دکترم گفتم که حتی لباس زیرم خیس میشه میگه عادیه امروز حواسم نبود از رو جوی آب پریدم البته ترشح ندارم ولی خیلی نگرانم یکم دل درد دارم اگر واسه بچم اتفاقی افتاده باشه علایمش چیه 

عزیزم منم ۲۳ هفته ام 

دقیقا مثل شما راه میرفتم لباسم یکم خیس میشد ، دیروز بچه خیلییی ‌پایین لگد میزد و اشتباه کردم پیاده روی زیاد داشتم

خلاصه که همون ساعت رفتم سونو و همه چیز خوب بود

بدون نسخه دکتر رفتم ، اگر صبر میکردم عصر دکتر بیاد و بنویسه از استرس میمردم 

بری سونو خیالت راحت میشه ، پشت گوش ننداز

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم منم ۲۳ هفته ام  دقیقا مثل شما راه میرفتم لباسم یکم خیس میشد ، دیروز بچه خیلییی ‌پایین لگ ...

آخه تا الان ۵ بار رفتم سونو میگن زیادش ضرر داره مثلا شبام وقتی پهلو به پهلو میشین ی چیزی مثل آب ترشح دارین 

خیلی زیاده تا حالا چند بارم به دکترم گفتم که حتی لباس زیرم خیس میشه میگه عادیه امروز حواسم نبود از ر ...

نه منم داشتم بخصوص موقع تخمک گذاری هام حتی وقتی باردار بودم 

هم موقع پریود هام درد داشتم فکر میکردم الان پریود میشم و بچه میاد موقع تخمک گذاری هم ترشح داشتم مثل آب جوری که سریع میرفتم و لباس زیر رو عوض میکردم

نه نگران نباش اون ترشحات خطر ناک همراه خون و لکه بینی هست

کیسه آب هم کم پیش میاد تو ماه های پایین پاره بشه 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
آخه تا الان ۵ بار رفتم سونو میگن زیادش ضرر داره مثلا شبام وقتی پهلو به پهلو میشین ی چیزی مثل آب ترشح ...

اخرین بار کی رفتی؟!

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
۱۷ هفته و ۶ روز بودم 

اون موقع هم لباست خیس میشد؟!

یه نوار بهداشتی بزار اگر خیس شد برو 

ولی حتی اگر نشتی کیسه اب داشته باشی باید آب زیاد بخوری و استراحت کنی